La AquaNano, puteți avea parte de transport gratuit, precum și de reduceri semnificative, în funcție de valoarea produselor achiziționate!  În mod normal, cupoanele se vor încărca automat, pe parcursul efectuării comenzilor. Aplicarea manuală nu este necesară (și nici posibilă).

Atenție: Pentru moment, transportul produselor prin Poșta Română nu este gratuit, indiferent de valoarea comenzii, datorită condițiilor speciale de procesare. Vă punem totuși la dispoziție această metodă de transport, pentru situațiile care fac necesară utilizarea ei.

Veți beneficia așadar de condițiile avantajoase precizate mai jos, pentru produse achiziționate, cu valoarea mai mare de:

150RON – transport gratuit – valabil doar pentru expedierile naționale (pe teritroriul României).

300RON –  reducere de 5%

450RON –  reducere de 10%.

600RON –  reducere de 15%.

750RON –  reducere de 20%.

900RON –  reducere de 25%.

1200RON –  reducere de 30%.

Notă: Produsele din categoria Plante medicinale Ayurvedice și chinezești, precum și produsele VivaNatura, nu se iau în calcul la calcularea cupoanelor de reducere automate, aplicabile în funcție de valoarea comenzii. În cazul în care în coș veti avea produse din această categorie, veți putea observa că reducerea este ceva mai mică decât cea așteptată, conform totalului comenzii, sau chiar se va încadra la alt plafon de reduceri.