Bunurile comandate se returnează doar în ambalajul original sigilat, cu excepția situațiilor în care am fost contactați și s-a primit acordul verbal (sau scris, prin e-mail, WhatsApp sau Telegram) pentru o altă modalitate, cum ar fi înlocuirea produsului fără returnarea produsului primit anterior.

Pentru orice deteriorare a bunurilor comandate, pentru care se solicită retur sau înlocuire, este bine să prezentați, dacă este posibil, următoarele:

– Minim 1 poză concludentă cu produsul/coletul deteriorat (dacă este cazul)
– Istoricul comenzii și motivul cererii de returnare

Informațiile se trimit pe e-mail: contact@aquanano.ro

Orice eroare cu privire la livrarea altor produse decât cele solicitate trebuie semnalată imediat, prin e-mail sau telefon. Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru înlocuire, iar dacă produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru înscriere pe lista de așteptare, până la realimentarea stocului.

Puteți aplica pentru procedura de retur a produselor achiziționate de la aquanano.ro în maxim 10 zile lucrătoare, conform dispozițiilor Ordonantei de Guvern nr.130/2000, privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță.
Termenul de 10 zile lucrătoare prevăzut pentru exercitarea acestui drept începe să curgă de la data primirii lor de către consumator.

Dreptul de retur în 10 zile lucrătoare se adresează doar clienților care au achiziționat produse online de pe site-ul www.aquanano.eu.

Clientul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 10 zile lucratoare, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv.

Conform Ordonanței nr. 130/2000 consumatorul este răspunzător de achitarea cheltuielilor aferente returnării produselor către comerciant.

Dreptul de renunțare la cumparare nu se aplică în cazul persoanelor juridice.
Rambursarea sumelor se va face în maxim 30 de zile de la data denunțării contractului de către consumator. Totuși, uzual se vor returna imediat, cu excepția unor situații independente de voința noastră. Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-14 de zile de la acceptarea returului.

În oricare dintre situații, suma returnată va consta în contravaloarea produselor, excluzând transportul, atunci când acesta nu a fost gratuit, cu excepția cazului în care returul a fost solicitat datorită defectelor sau neconformității produselor returnate.

Conform dispozițiilor Ordonanței nr. 130/2000, consumatorul nu poate denunța unilateral următoarele tipuri de contracte, cu excepția cazurilor în care părțile (consumatorul și comerciantul) au convenit altfel:

a) contracte de furnizare de produse al căror preț depinde de fluctuațiile cursurilor pieței financiare care nu pot fi controlate de comerciant;
b) contracte de furnizare a unor produse executate după specificațiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum și a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid;

Pentru orice detalii sau neclarități privind returnarea produselor vă rugăm să ne contactați prin email: contact@aquanano.ro sau la numărul de telefon pentru relații cu clienții, 0767287306, inclusiv prin WhatsApp sau Telegram.