Vă rugăm să notați că, în anumite situații, este posibil ca modalitatea de transport pentru care optați să nu poată fi respectată. În acest caz, vom urmări să vă anunțăm în timp util despre astfel de modificări, fie prin e-mail (dacă este disponibil în corpul comenzii), fie telefonic, deși situațiile de acest fel sunt rare.

În funcție de opțiunile dumneavoastră, transportul se poate realiza prin:

  1. Sameday curier  – timp de livrare tipic 24-48 ore, până la adresa de destinație
  2. Locker Sameday – timp de livrare tipic 24-48 ore, până la adresa de destinație
  3. Poșta Română – timp de livrare minim 96 ore (până la oficiul poștal de care aparțineți)
  4. Ridicare personală, de la adresa menționată în pagina Contact, cu anunțare și programare prealabilă.

De reținut!

Comenzile cu valoarea mai mare de 150 RON beneficiază de transport gratuit, doar prin serviciile de curierat Sameday curier, și Locker Sameday.

Serviciul de expediere Poșta Română nu beneficiază de transport gratuit, indiferent de valoarea comenzii.

Pentru comenzile cu valoarea mai mică de 150 RON, taxa de transport este de 12-15 RON, în funcție de tipul serviciului de expediere.

Atenție! Costurile de transport vor apărea specificate în clar pe factura primită, ele făcând parte din costul integral al comenzii.

Aceste costuri vor fi calculate în momentul selectării modalității de transport, în timpul finalizării comenzii.

Chiar și în cazul comenzilor procesate imediat, termenul de livrare este de 24-48 ore. În perioadele aglomerate (sărbători, stări speciale de alertă sau necesitate, etc), serviciile poștale sau de curierat pot suferi întârzieri. Este bine să luați așadar în calcul în aceste situații, timpi de livrare de 24-96 ore.

În cazul utilizării serviciului Locker Sameday, vă rugăm să țineți cont de faptul că unele lockere au prevăzut terminal POS, dar altele nu. Veți ști care este situația, după ce veți selecta locker-ul pe hartă. În caz că locker-ul dorit nu are POS, va fi necesar să faceți plata cu cardul la finalizarea comenzii (selectând așadar această modalitate de plată). Dacă Locker-ul selectat are POS, puteți opta și pentru Plata la livrare, realizată cu cardul, la ridicarea produselor.