Se poate face ramburs, prin PayPal sau direct cu cardul de credit. Atenție, PayPal nu acceptă plata în RON. Așadar, pentru a efectua plata prin PayPal, va trebui să modificați valuta în care se operează, în EUR sau USD. Banca dvs. va face conversia automat.

Atunci când este necesar, plata se poate face și direct în cont. Recomandăm aceste metode de plată doar atunci când nu puteți utiliza alte mijloace de plată (ramburs, PayPal, sau card). Poate exista o întârziere de câteva zile în procesarea comenzii, până la confirmarea primirii banilor în cont, dacă nu ne transmiteți dovada plății. Contul în care se va efectua plata vă va fi pus la dispoziție la finalizarea comenzii și, de asemenea, îl puteți prelua de la pagina Contact.

Persoanele juridice pot realiza plata în avans sau după livrarea produselor, prin ordin de plată, în condițiile contractuale agreate.

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzacții. Pentru asigurarea securității tranzacțiilor, www.aquanano.eu foloseste sistemul securizat de plăți online de la PlatiOnline. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în siguranță.  Pentru plățile cu card bancar, tranzacția va apărea pe extrasul de cont al clientului plătitor ca: aquanano.