Vă recomandăm să citiți cu atenție, și să aplicați perseverent informațiile conținute în acest articol, mai ales în cazul în care vă confruntați, dumneavoastră personal sau cineva drag, cu această afecțiune.

Am structurat aici un protocol clar și eficient, ale cărui efecte sunt excepționale atunci când este aplicat perseverent, și mai ales în stadii incipiente.

Totodată, el poate fi completat cu diferite alte adjuvante, uzual fără probleme semnificative, și poate fi utilizat în paralel cu chimioterapia sau radioterapia, caz în care efectele secundare ale acestor tratamente vor fi semnificativ reduse.

1. Cauzele cancerului, pe scurt

Deși se vehiculează multe teorii despre cauzele acestei boli, multe dintre ele sunt eronate sau chiar aberante, altele sunt incomplete, și foarte puține iau în considerație realitatea. Fără a face aici o polemică, vom preciza cauza majorității (dar nu a tuturor) formelor de cancer.

 

Cauzele apariției cancerului sunt condiții de o asemenea natură încât fac posibilă apariția unor modificări de natură epigenetică (disfuncționalizări) ale ADN-ului. Peste 80% din tipurile de cancer au această caracteristică. Astfel, ADN-ul celulei tumorale, nu mai produce moleculele necesare unei funcționări normale a celulei, dar produce molecule care generează un comportament celular aberant.

Aceste condiții sunt, sau pot fi, de la caz la caz, următoarele:

 

a. Virusuri, bacterii, fungi

Substanțele produse de metabolismul acestora, sau de funcționarea celulei (în cazul virusurilor) au adeseori capacitatea, mai ales atunci când se depășește un anumit prag, de a produce astfel de modificări. Virusul hepatic, herpetic, candida, sunt exemple binecunoscute, dar nu sunt singurele de acest fel.

 

b. Substanțe chimice toxice

Din păcate, aceasta este o cauză din ce în ce mai întâlnită, fie datorită utilizării în alimentație a unor substanțe care nu ar trebui folosite astfel, fie datorită multor poluanți (în special pesticide, dar nu numai) care ne agresează permanent.

În această categorie se încadrează și alimentația neadecvată, mai ales cea predominant bazată pe carne (care în plus este dopată cu foarte mulți aditivi toxici). Fumatul, consumul de alcool, se pot încadra foarte bine în această categorie.

 

c. Trăiri mentale și mai ales emoționale negative, și mai ales perpetuate pe perioade lungi de timp (uneori ani sau chiar zeci de ani).

Deși poate părea paradoxal, aceasta este una dintre cele mai răspândite cauze ale apariției cancerului, mai ales printre feme, dar și în cazul bărbaților.

Teama, fie sub forma fricii intense sau a unor angoase trăite ani de zile, mânia, ura, gelozia, închiderea sufletească, atitudini nepotrivite față de trăiri firești (de exemplu față de o sexualitate firească, armonioasă), și alte asemenea atitudini, ale căror prizonier devenim eventual, sunt cauze ale acestei boli.

În realitate, ele sunt sui-generis virusuri sufletești, sau toxine mentale, emoționale, și au acest efect, deoarece structurile noastre mentale sau emoționale (pe care știința modernă, care este din pacate, adeseori mai mult superstiție decât știință, nu le recunoaște) determină în mod direct funcționalizarea ADN-ului.

 

2. Remedii particularizate

Deoarece, după cum am prezentat foarte pe scurt, cauzele pot fi foarte multe, în fiecare asemenea situație particulară este necesar un tratament particular. Acesta constă din două elemente:

2.a. Eliminarea condițiilor care favorizează apariția problemei. În unele cazuri este simplu, în altele este mai dificil.

2.b. Remedii adecvate problemei respective:

-remedii antivirale daca vorbim despre un virus

-detoxifiante sau chelatoare dacă vorbim despre substanțe toxice (precum zeolitul – Microlit)

-amestecuri de plante medicinale, mai ales în cazul în care fondul problemei este emoțional, mental, etc.

 

3. Remedii generalizate

Acesta este de fapt și obiectul articolului și protocolului care va fi prezentat. Acest protocol este util în toate cazurile de cancer, putând fi completat, așa cum am spus, cu orice alte remedii sau acțiuni precum s-a menționat anterior.

 

Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

 

1. Remodelatoare epigenetice, antitumorale și depurative

La acest punct se va utiliza unul dintre următoarele trei remedii, la alegere:

a. Ulei de chimen negru, Negriol

b. Extract de propolis și ulei esențial de tămâie, în ulei de chimen negru, EpiGenic-PRO

c. Extract antitumoral concentrat, din plante medicinale, propolis și tămâie, în ulei de chimen negru, T-Stop

Doza în care se utilizează aceste remedii este de 1-3 linguri zilnic. Se va alege unul singur dintre ele, diferențele fiind de eficiență și costuri

Ca atare, pentru o lună de zile, este suficientă o cantitate de 300-1000mL din oricare dintre aceste remedii. Noi recomandăm a se utiliza 3 linguri zilnic, în măsura posibilităților.

Datorită conținutului ridicat de uleiuri esențiale din uleiul de chimen negru utilizat (sortimentul utilizat de către noi fiind extrem de puternic), gustul și aroma sunt intense. De aceea, de preferință, se va amesteca cu polen crud și suc de citrice, sau cu orice altceva va face gustul mai bun.

Totodată, mai ales la cantități mari, și mai ales când există probleme de orice natură cu ficatul, se recomandă a nu se lua pe stomacul gol (dar nici plin), ci mai degrabă între mese.

 

Notă: T-Stop conține și plante depurative, nu doar antitumorale, care vor facilita eliminarea deșeurilor produse datorită efectului antitumoral.

 

2. Purificatoare energetice și antitumorale

La acest punct se va utiliza ciuperca Ganoderma Lucidum, minim 10g zilnic, astfel:

Cantitatea pentru o zi, se va macera la rece, într-un volum portivit de apă plată.

După 6-8 ore, se strecoară, iar din resturi se realizează un decoct (ceai) timp de 20-30 minute, la foc mic.

Se strecoară, iar plantele se pot arunca acum. Se beau pe parcursul zilei, atât ceaiul cât și decoctul. Ele se pot amesteca, însă doar după răcirea decoctului, și pot fi aromatizate cu orice alte plante sau substanțe naturale (citrice, plante aromatice, etc). Orientativ, din cantitatea menționată, vă va rezulta 500-1000mL de lichid. 

 

Notă: Ganoderma Lucidum se va utiliza sub formă măcinată, și nu de pastile, capsule, concentrate. Desigur, dacă doriți, puteți face aceasta, dar doar ca suplimentare.

Sub forma prescrisă mai sus, ea este extrem de utilă, și chiar foarte necesară, persoanelor care fac în paralel chimio sau radioterapie. Se utilizează la minim 2 săptămâni distanță de o eventuală operație (înainte sau după), si se face pauză 2-4 săptămâni la fiecare 4-5 luni, dacă se constată eventual probleme cu sângerări abundente.

 

3. Antioxidanți

în mod normal, dacă am trăi într-o lume normală, v-am recomanda la acest punct să utilizați zilnic minim 30-40g vitamina C, administrată intravenos, pentru o perioadă nedefinită de timp (cateva luni, 1 an).

Deoarece aceasta este mai dificil, administrarea ei se va face oral, astfel:

 

a. Se va administra câte jumătate de linguriță rasă de vitamina C tamponată, CX-Vital, la fiecare oră, eventual împreună cu ceaiul de Ganoderma Lucidum. Administrarea ei este  foarte utilă, și chiar necesară, persoanelor care în paralel fac chimioterapie sau radioterapie, dar în cazul chimioterapiei nu se va administra în ziua administrării tratamentului chimioterapeutic.

b. Seleniu organic, eventual sub formă de drojdii cu seleniu, de la un furnizor de încredere. Se utilizează doze moderate, după cum este menționat pe etichetă. Alternativ, cateva nuci de brazilia (2-4) zilnic.

c. Magneziu organic, în cantități moderate, fără a se exagera, conform dozei recomandate de producător.

 

4. Acizi grași, inclusiv omega3.

Se recomandă administrarea  zilnică a unui amestec de ulei de măsline (1 lingură), cânepă (1 lingură) și in (1 linguriță – cine poate să suporte gustul specific, desigur). Se va folosi în alimentația curentă.

 

5. Kombucha, polen crud, Aloe Vera, minerale coloidale, zeoit

Oțetul de kombucha se va utiliza într-o cantitate moderată, circa 3 linguri zilnic. Se poate amesteca foarte bine cu  ceaiul de ganoderma, vitamina C tamponată, etc. Efectele sunt multiple, furnizând foarte multe substanțe active necesare organismului într-o asemenea situație: Printre atele, el âmbunătățește foarte mult starea de vitalitate.

 

Polenul l-am menționat deja, însă la acest punct insistăm, deoarece este un concentrat de principii active necesare organismului în situații dificile. Se administrează gradat, deoarece persoanele cu un stomac mai sensibil, pot avea probleme la început. După ce vă obișnuiți, puteți continua cu orice cantități doriți, chiar 1-2 linguri zilnic. Se preferă utilizarea polenului crud. Pentru o digestibilitate maximă, fie se mestecă timp îndelungat, pentru ca enzimele din salivă să spargă membrana protectoare a particulelor de polen, fie acesta se lasă în prealabil la muiat (mai ales cel uscat), în apa sau ceai (nu fierbinte) amestecat cu suc de lămâie, sau chiar numai cu suc de lămâie.

 

Aloe Vera, 3-5 linguri zilnic. În unele situații se folosește ca remediu esențial pentru cancer, mai ales pentru cancerul de colon, însă fiind un imunomodulator bun, este foarte bine de utilizat în cazul aproape tututor formelor de afecțiuni tumorale. Se recomandă produsele care nu conțin agenți de îngroșare, îndulcitori, arome, sau sunt pasteurizate. prezența conservanților nu este de natură să ridice probleme.

 

Aloe Pur și Aloe Natur sunt două astfel de produse naturale pe care le puteți utiliza.

 

Zeolitul, un remediu foarte cunoscut, poate ajuta în anumite forme de cancer, precum cele de colon, de natură toxică în general, dar totodată ajută foarte mult în detoxifierea mult necesară în cazul chimioterapiei. Microlit este un exemplu de astfel de produs, sub formă de pulbere. Uzual se folosește o cantitate de circa 1 linguriță zilnic, cu atenție pentru a nu modifica tranzitul intestinal (uneori poate constipa, alteori invers – se va ajusta cantitatea în funcție de aceste eventuale efecte).

 

 

Dintre mineralele coloidale, argintul și aurul coloidal sunt cele mai utile.

În cazul tumorilor de natură virală/micotică/parazitară, se recomandă utilizarea argintului coloidal. În funcție de concentrație, doza poate varia, între 3 și 5 linguri zilnic. Totuși, este bine de știut, că se pot consuma cantități chiar mult mai ridicate zilnic (100-500mL/zi, în funcție de concentrația argintului – 10…80ppm)

În cazul tuturor afecțiunilor tumorale, este indicat a se utiliza aurul coloidal. Dozele sunt similare cu cele ale argintului coloidal dar, în plus, în acest caz, se recomandă și menținerea sublinguală, măcar din când în când, timp de cateva minute, datorită efectlor benefice mentale și emoționale pe care le produce aurul coloidal. Se poate amesteca cu ceaiul de Ganoderma Lucidum și cu argint coloidal.

 

6. Exerciții fizice, editația, hatha-yoga, qigong.

Fără a vă epuiza, urmăriți să realizați zilnic o alergare ușoară, în liniște (fără muzică la căști), interiorizați. Va asigura o oxigenare foarte bună a creierului și a celulelor corpului în general. Desigur, acolo unde există posibilitatea, înotul moderat poate suplini alergarea.

 

Pot ajuta foarte mult, dacă sunt utilizate perseverent și corespunzător. Anumite forme pot chiar realiza vindecarea totală, însă uzual ele sunt în afara posibilităților imediate (fiind necesară o anumită experiență). Totuși, oricât de puțin, vă va ajuta mult, mai ales pentru menținerea unui echilibru interior absolut necesar.

 

7. Dumnezeu. Ar trebui pus la punctul 1 de fapt. În realitate, cancerul este o boală cauzată de o sui-generis ignoranță (exceptând cazurile extrem de rare în care acesta este, să zicem așa, predestinat). De aceea, de fiecare dată suportul principal ar trebui căutat, și chiar găsit, în relația (cel mai adesea uitată) cu Dumnezeu, relație care va îndepărta, mai mult sau mai puțin gradat, ignoranța sufletească de care dăm dovadă. Rugăciunea, sub orice formă, precum și orice atitudine sufletească ce ne (re)apropie de El (precum regăsirea capacității de a iubi, mai ales necondiționat), se va dovedi foarte utilă și, adeseori, esențială.

 

Mai ales ținând cont de acest punct ultim, nu uitați: deși poate părea o afirmație paradoxală, viața nu se sfârșește odată cu moartea (trupească)! Sănătatea sufletului este mult, chiar infinit mai importantă decât cea trupească și, în legătură cu aceasta, putem revedea sensul afirmației lui Iisus, și anume că pe acela (cu sufletul plin de iubire, înțelepciune, adică de Dumnezeu) moartea nu îl va atinge (în ceea ce privește sufletul său), trecerea din lumea fizică în lumea cerească fiind pentru el o bucurie și de multe ori și o ușurare.

 

Totuși, aceasta nu înseamnă că trebuie să ne resemnăm, deoarece viața în această lume ne-a fost dată pentru a o păstra și trăi într-o cât mai deplină stare de sănătate, chiar dacă uneori sunt necesare eforturi semnificative în această direcție. Așadar…