Client: Produsele dvs lasa foarte mult de dorit si nu au efecte asa cum este normal sa aiba asupra organismului, fapt pt care si eu si familia am incetat a le mai cumpara. Practic am aruncat niste bani degeaba. De altfel am vorbit si cu apropiatii sa nu se mai aplece asupra unor astfel de produse ca la dvs care pun multe semne de intrebare. Dupa 6 luni de zile de cura cu asa-zisul dvs  argint coloidal nu apare NICIUN EFECT BUN IN ORGANISM. Ma gandeam chiar sa merg sa fac o analiza de specialitate la astfel de produs…

AquaNano: Ne pare rau pentru faptul ca produsele pe care le-ati utilizat nu au avut efectul scontat in cazul dumneavoastra. Nestiind pentru ce anume le-ati utilizat, nu putem sa ne dam cu parerea asupra motivelor pentru care efectele scontate de dumneavoastra nu au aparut, deoarece ele apar in cazul altor sute si chiar mii de utilizatori. O logică simplă arată că este evidentă calitatea produselor, deoarece în caz contrar clientii nu le-ar achizitiona regulat, chiar de (mulți) ani de zile.

Este totusi bine sa tineti cont ca este posibil ca argintul coloidal sa nu fi fost un remediu potrivit pentru dumneavoastra: el nu este un panaceu (așa cum se susține pe ici pe colo). In unele situatii pot fi utile aurul coloidal, cuprul coloidal, etc, sau poate chiar nici unul dintre aceste produse, putand fi indicate diverse combinatii de plante medicinale, dupa sfatul si indicatiile unui terapeut competent, in cazul in care suferiti de o afectiune anume. Asadar, el nu are de ce sa fie utilizat doar ca si cura, asa cum se mai obisnuieste, fara a sti ce efecte se pot urmari/obtine. Noi nu am indicat aceasta niciodata, desi este adevarat ca poate fi utilizat si de catre persoanele fara probleme de sanatate. Efectele in aceste cazuri sunt mai subtile, si chiar si atunci, argintul coloidal nu este util pentru toata lumea: asa cum spuneam, exista si alte minrale coloidale.

Asadar, nestiind ce efecte ati socotit dumneavoastra ca ar trebui sa aiba, va sugeram sa cititi si despre celelalte minerale coloidale, poate, cine stie, se vor incadra mai bine in … necesitatile dumneavoastra, si sa nu urmati asa-zise cure sperand ca se va petrece… ceva. Ca fapt divers, foarte pe scurt este bine sa stiti ca argintul se adreseaza sistemului imunitar (ati racit in perioada aceasta?) si anumitor procese de regenerare, aurul se adreseaza memoriei si circulatiei sanguine, cuprul este util in cazul oaselor cartilajelor, pielii, anumitor echilibrari hormonale, platina este antioxidant si tonic feminin, etc. Asadar, a utiliza argintul pentru… ceva (nu stim ce anume), nu este cea mai buna idee. Da, stim ca exista firme la care acesta este singurul produs din portofoliu (sau singurul de calitate), si tocmai de aceea il recomanda pentru orice, dar… nu este adecvat sa se procedeze astfel.

In plus, deoarece este bine ca dumneavoastra sa fiti impacat, va punem la dispozitie atasat un astfel de raport de incercari (la unul dintre produsele pe care este posibil sa le fi achizitionat), de la institutia la care si noi si o parte dintre firmele concurente facem analizele de produs: IMNR. Desigur, la aceeasi institutie puteti sa refaceti si dumneavoastra analizele, ele nefiind scumpe – circa 250 ron fara TVA/produs.

In ceea ce priveste produsele… concurente, este bine sa stiti ca aproape toate produsele pe baza de argint coloidal din Romania sunt de calitate. Va recomandam sa utilizati argint coloidal produs de către: Floralis,  Freeways, Bionatura, Steaua Divina, Salutifer. Ca atare, puteti testa argintul coloidal produs de oricare dintre aceste firme: rezultatele vor fi similare, deoarece produsele sunt, conform observațiilor noastre, de bună calitate.

De asemenea, în cazul in care aveti o problema de sanatate anume, va sugeram sa va adresati mai intai unui fitoterapeut (daca doriti un tratament naturist/natural), si doar dupa aceea sa urmati un tratament. In caz contrar, dupa cum puteti vedea, este… la noroc: efectele sunt, eventual, mai dificil de sesizat in cazul unui tratament nepotrivit sau in cazul unei persoane sanatoase. Din fericire, in cazul argintului coloidal, nu apar si efecte adverse (in imensa majoritate a cazurilor).