Cient: Buna ziua,

 
Conform discutiei telefonice va detaliez mai jos solicitarea mea:
Mama mea in varsta de 59 de ani sufera de colesteatom la urechea dreapta si semiparalizie faciala. A fost operata de 2 ori si medicii i-au spus ca nu mai au ce sa ii mai faca deoarece o a 3 operatie este foarte riscanta deoarece este aproape de creier. Dupa lungi cautati pe internet am aflat de 2 cazuri care s-au vindecat cu argint coloidal. Astfel ca mama mea foloseste argintul coloidal de la dvs din noiembrie 2014 in dif concetratii dar as fi avut nevoie de o recomandare la un medic de profil care cunoaste beneficiile argintului si care ne poate ghida spre un tratament deoarece acum il ia dupa regulile de pe flacon 🙂
 
PS: Folosind argintul coloidal de 15 ppm timp de 3 luni mi-au disparut 2 tulpini de HPV. Deci am mare incredere in acest produs.
 
As fi foarte recunoscatoare daca ma puteti indrepta catre un medic fie prin e-mail sau telefonic.
Va multumesc,
 
AquaNano: Din pacate in acest moment nu va putem indrepta catre un medic ORL, care sa aibe si cunostinte semnificative in domeniul argintului coloidal, dar ce va pot spune este ca este putin probabil ca mama dumneavoastra sa aiba probleme daca ar mari dozele, la 50 sau chiar 100ml/zi, timp de cateva luni de zile.

Nu stiu care ar putea fi legatura intre colesteatom si argintul coloidal, insa intr-adevar am vazut si rezultate inexplicabile, pozitive desigur, asa ca daca ati citit despre cazurile respective, cel mai simplu este sa faceti asa cum s-a descris acolo, eventual marind doza pana la cea indicata mai sus.Ne bucura rezultatele care le-ati avut in cazul HPV-ului. Continuati asa. Daca ramane vreo tulpina rebela, sa ne spuneti, pentru a va ajuta cu dispozitivele de ionoforeza despre care v-am spus deja.

 

Client:  Buna ziua,

 
Vroiam sa va informez ca dupa efectuarea rmn-ului la cap si la ureche, mama mea este 80% vindecata.
S-a retras foarte mult infectia, daca in iulie anul trecut infectia era pe osul temporal foarte aproape de creier, acum dupa 8 luni de baut 3-4 capacele pe zi, s-a restrans intr-o zona foarte mica in ureche. Nu puteam reusi fara argintul dvs de 30 ppm. 
Doresc sa va multumesc ca existati si ca aveti asa preturi accesibile.
Sanatate multa!
 
AquaNano: Este extraordinar, si va multumim pentru relatare. Spunem aceasta pentru ca in cazul unor infectii grave, uzual se utilizeaza doze de 2-5 ori mai mari decat cea utilizata de mama dumneavoastra. Probabil faptul ca nu a fost o tulpina extrem de virulenta a ajutat-o. Totodata, in principiu, puteti suplimenta cu picurarea de argint coloida in ureche, in masura in care acest lucru nu constituie un disconfort.
 
Client: Din pacate nu are voie sa isi puna direct in ureche, nu ii permite medicul care a operat-o de 2 ori.
Chiar va rog sa publicati si eu vreau sa fac o pagina de facebook in care sa relatez aceasta legatura intre argint si colesteatom, o boala care este fatala, deoarece „numai” chirurgical se indeparteaza dar care reapare pana cand ajunge la creier si apar complicatii fatale.