In aceasta miniserie privitoare la „misterele” argintului asa-zis coloidal ionic, va prezentam unele informatii care pana acum au fost, ca sa spunem asa, trecute cu vederea de catre … unii dintre promotorii argintului coloidal. Desigur, informatiile se regasesc in articolele scrise de noi dar, dupa cum stim, un filmulet face cat un milion de cuvinte, caci vorba aia, cine mai sta sa citeasca astazi?

In primul film, va vor fi (speram) lamurite ceva mai bine diferentele dintre argintul coloidal si ionic, in special in ceea ce priveste structura acestora.

 

 

Filmul care urmează, caută să lămurească ceva mai bine diferentele dintre argintul coloidal si ionic, in special in ceea ce priveste modalitatile de actiune (in mod firesc diferite) ale ionilor, respectiv particulelor de argint.

 

 

În ultimul film din această miniserie, vom scoate la iveală mîța (care zgârie rău) din sacul unora, sau… al altora. In acest fel speram ca, pe viitor, daca este cazul, sa aplicati sintagma: Crede dupa ce vei cerceta… Pe scurt, filmul este in mare parte referitor la „vestitul” studiu al universitatii Rice, si legatura lui cu ionii si particulele de argint.