Sursa: medicalmarijuana.com

Inflamația acută a vezicii urinare a indus creșterea expresiei CB2, dar nu și a CB1 la nivelul detrusorului vezicii urinare. Inflamația cronică a vezicii urinare a crescut expresia proteinei CB2 și a mARN, la nivelul vezicii urinare, dar nu și a expresiei proteinei CB1 sau a mARN. Receptorii CB1 și CB2 sunt prezenți la nivelul vezicii urinare după inflamația acută sau cronică. În ceea ce privește receptorii CB2, aceștia pot fi o țintă viabilă pentru tratamentul farmacologic al inflamației vezicii urinare și al durerii asociate, folosind canabinoizii din extractul de cânepă. 

Recomandări: hibrizi Indica X Sativa, Extract din toată planta, vaporizator, tincturi, uleiuri, alimente, unt de cannabis, fiertură.

Tinctura este un extract medicinal într-o soluție alcoolică. Alcoolul este folosit pentru a extrage și a păstra rășinile și alte materiale solubile din plantă. Tincturile din cannabis sunt o modalitate excelentă de a folosi ingredientele medicinale ale plantei și o alternativă perfectă pentru aceia care evită fumatul. Tincturile și extractele din cannabis sunt administrate de obicei ca analgezice, sedative și narcotice. Filosofia din spatele tincturii este de a captura esența spirituală și fizică a plantei. Acest fapt este realizat prin folosirea puterii alcoolului etilic de a dizolva și de a păstra elementele active ale plantei (cannabis). Extracția cannabisului necesită alcool de peste 90% concentrație.