• Acest subiect are 3 răspunsuri, 2 opinii și a fost actualizat ultima dată acum 10 ani, 2 luni de AvatarAnonim.
Vizualizare 4 articole - 1 la 4 (din 4 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #5821
  AvatarIordachi Doina
  Participant

  Eu am vazut pe site informatiile despre ArgiMax si din fraza „Prin diluare, din 50 ml de Argimax se poate obtine 1 litru de argint coloidal 50 ppm.” am dedus ca pentru consum pe cale interna nu se bea ca atare, la 1000 ppm, ci trebuie diluat la 50 ppm.
  Din raspunsul dv. reiese insa ca nu e musai sa fie 50 ppm, poate fi si 100 ppm si 500 ppm, nu ?
  Din 50 ml de Argimax se obtin 0,5 litri de argint coloidal 100 ppm ? Nu prea mi-a placut matematica in scoala, asa ca …
  La Protect modul de administrare e 5-15 ml de 1-4 ori/zi. Pentru simplificare sa zicem 10 ml de 3 ori/zi sau 30 ml doza unica pe zi. Citi ml de ArgiMax 100 ppm corespund la (inlocuiesc) 30 ml Protect ?
  Intrucit ArgiMax-ul e mai simplu de administrat (nu mai trebuie tinut in gura 15 min) cei care iau in prezent Protect vor fi cu siguranta interesati de ArgiMax, de aceea trebuie sa stiu sa le spun citi ml de ArgiMax de 100 ppm (sa zicem) sa ia in loc de 30 ml Protect.
  Pentru diluarea ArgiMax-ului se poate folosi apa plata imbuteliata din magazine ?
  Nu va suparati ca pun atitea intrebari, nu ?
  Pe site mai scrie : „Atentie: Va rugam sa urmariti articolul nostru legat de dozarea argintului coloidal in general, si al argintului ArgiMax in general, mai ales pentru persoanele carora le este mai greu sa calculeze dozele din specificatia de 1mg/zi/70kgcorp ca doza de termen lung pentru argint. Articolul va fi online in luna aprilie 2012.”
  Unde gasesc acest articol pe site, va rog ? Ca eu n-am dat de el.

  MULTUMESC !

  #5822
  AvatarAnonim
  Vizitator

  Da, diluat desigur, dar nu obligatoriu la 50ppm. Era o referinta. Puteam sa zic ca se obtin 2,5 litri de 20ppm, ca sa fie ca acela de la Medicer la concentratie.
  Da, nu e musai. Ideea la o ala infectioasa e cantitatea de argint care ajunge in sange.
  Da, socoteala e buna.
  30ml de Protect sunt inlocuiti de 0,5ml ArgiMax.
  Da, nu trebuie tinut in gura, insa noi recomandam ArgiMax-ul in situatiile in care sunt boli infectioase mai ales, care necesita si tratamente mai de lunga durata si deci sunt mai costisitoare. In caz contrar, multe efecte sunt mai ample la Protect tocmai datorita tinutului in gura. Chiar si diluat. Ma refer la procesele de restructurare informationala, desigur.
  Da, se poate folosi o apa plata cat mai slab mineralizata, dar diluarea se realizeaza la „locul faptei”.
  Nu, nu ne suparam ca ne puneti atatea intrebari.
  Am exagerat cu momentul in care vom posta articolul. Ne cerem scuze.
  Ca informatie, la boli infectioase, exceptand fazele acute (gripe, etc), unde se pot folosi chiar si 25-50ml in 24 ore (tot diluat, desigur), se pot utiliza cam 2-3 ml ArgiMax zilnic, diluat dupa cum este comod, deci cate 1ml de cate 2-3 ori pe zi, pana se rezolva problema. Desigur, aceasta cantitate este echivalent cu destul de mult Protect, insa cu exceptia cazurilor in care se manifesta abrupt si puternic efectul Herxheimer, nu este o problema. Persoanele care au insa probleme cu ficatul (hepatite, ciroze) este bine sa ajunga gradat la aceste doze si sa isi supravegheze periodic starea generala, inclusiv starea ficatului (macar prin analizele de transaminaze).

  #5823
  AvatarIordachi Doina
  Participant

  Exista o serie de produse pentru dezinfectarea apei de baut pe baza de argint. Un exemplu ar fi asta:

  http://www.asmc.de/en/Camping/Outdoor-k … ide-p.html

  Se pun 2 picaturi la 1 litru de apa, iar dupa 15-30 min. apa este buna de baut.

  Un alt exemplu ar fi:

  http://www.katadyn.com/chen/katadyn-pro … -deefnldk/

  Imi puteti spune, va rog, cum s-ar putea folosi ArgiMax in acelasi scop?

  #5824
  AvatarAnonim
  Vizitator

  Se foloseste foarte simplu, punand 0,5-1% ArgiMax in apa respectiva. Totusi, in apa de la chiuveta, datorita clorurilor din ea, se va forma un precipitat albicios de clorura de argint, care nu este toxic si are efect antibacterian. Pentru ape de pe dealuri insa, adica mai mult sau mai putin plate, nu va aparea acest fenomen atat de evident, in functie de cantitatea de cloruri continuta.

  Produsul recomandat de noi pentru aceasta nu este totusi ArgiMax, ci Argyon, si care se foloseste in concentratii de 0,1-1%, in functie de cat de rea este apa respectiva. Atunci cand apar situatii exceptionale, cum ar fi in cazul ranilor (mai ales infectate), el poate fi utilizat si ca atare, nediluat, desigur, cu precautie totusi, desi nu este caustic precum nitratul de argint.

  E posibil insa sa usture, si nu recomandam repetarea frecventa daca nu este nevoie, deoarece poate colora/decolora pielea in zona respectiva. Acesta este insa singurul motiv pentru aceasta recomandare la moderatie.

Vizualizare 4 articole - 1 la 4 (din 4 în total)
 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.