Produse Forumuri Minerale coloidale Întrebări și răspunsuri Tratament Hepatita B cronica si clarificari

 • Acest subiect are 1 răspuns, o opinie și a fost actualizat ultima dată acum 6 ani, 7 luni de AvatarAnonim.
Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #5903
  AvatarAnonim
  Vizitator

  Sunt un purtator de Hepatita B cronic de 37 ani(descoperita intamplator la o analiza de rutina acum 7 ani) cu o viremie initial descoperita de 87.000. In urma schimbarii stilului de viata si ceva cure naturiste viremia a tot oscilat de-a lungul anilor scazand pana la 17.000 iar momentan la ultima verificare arata 38.000. Medicamentatie chimica nu am luat niciodata pentru hepatita, si foarte frumos mi-a explicat un doctor ca sunt la stadiul la care un tratament pe baza de medicamente antivirale mi-ar afecta corpul mult mai mult decat o face virusul hepatic propriu-zis.

  Stiu ca timpul trece si de obicei nu in favoarea mea si m-am decis sa lupt cu mai multa hotarare impotriva virusului, momentan urmez o complexa schema naturista care a mai dat rezultate si in trecut si as dori sa complementez si sa alternez si cu Argint coloidal afland ca ar fi de mult ajutor. Idealul e negativizarea virusului dar sunt realist ca nu am vazut decat foarte putine cazuri de negativizare a hepatitelor cronice cu virus B. Poate puteti impartasi dumneavoastra niste exemple, dupa cum spuneti pe forum aveti mai multe referinte de pacienti de Hep B decat C.

  Asadar apelez la cunostintele si recomandarile voastre, ce tip de Argint coloidal recomandati si modul de administrare (cantitati/perioade de timp).

  De asemenea as dori si niste clarificari punctuale pentru a intelege urmatoarele aspecte:

  1) Spui intr-un post ca te-ai vindecat de Hepatita B, dar ar fi relevant sa mentionezi si de care: acuta sau cronica? Cea acuta intradevar se vindeca cam pana la 80% din pacienti si singura. In schimb la cea cronica e un pic mai greu si e de durata treaba si nu foarte multe persoane se pot lauda cu negativizarea virusului.

  2) Dupa cum sustii ca hepatita B se poate vindeca, inafara de remediile listate recomandate pe forum mai poti da si alte recomandari care poate nu sunt listate si ti-au fost de ajutor, fie ele in orice alt aspect al vietii care pot ajuta. Sunt dornic de a gasi si incorpora cat mai multe elemente ce pot ajuta.

  3) Legat de argintul coloidal observ in discutii recomandarea de a creste gradual dozele pana se ajunge la cea recomandata pentru cura(in cazul celor cu probleme de ficat). Se poate mai multe detalii legate de cantitate si timp si cat ar trebui sa dureze o cura. Se poate un exemplu de cum trebuie inceputa cura si pasii pana la potential maxim?

  4) De asemenea e bine ca administrarea cu Argint coloidal sa fie permanenta cu cantitati mici sau sub forma de cure cu cantitati mai mari si pauze intre cure, in cazul Hepatitelor cronice cu virus B?

  5) Mentionati ca incarca ficatul si necesita atentie. Care sunt posibilele efecte secundare(daca sunt)? In ce consta atentia, e hepatoprotectia de ajuns prin produse naturiste(plante/apicole)?

  6) E ok ca in paralel cu Argintul coloidal sa se foloseasca si alte remedii naturiste? Sau e mai bine doar sa fie alternate diferitele cure? Daca spuneti ca Argintul coloidal incarca ficatul, la fel si plantele naturiste oricat ar fi ele de naturale, intrebarea vine din perspectiva minimizarii incarcarii ficatului nesolicitandu-l prea mult in aceiasi perioada de timp.

  Nu am vazut activitate pe forum in ultima perioada, insa sper ca cineva sa fie totusi si cu un ochi pe forum pentru raspunsuri si lamuriri.
  Multumesc!

  #5904
  AvatarAnonim
  Vizitator

  1. Despre hepatita B, sa spui ca este cronica, as spune ca este oarecum nepotrivit. Totusi da, o … aveam, ca sa spun asa, de vreun an, doi. In ceea ce priveste vechimea, problema poate fi data de modificarile structurale aduse ficatului, nu de varsta virusului (daca imi permiti o gluma). Asadar, virusul se vindeca la fel, ficatul, nu chiar.

  2. Sunt mult mai miulte alte remedii pentru problema asta, dar totusi argintul coloidal este unul foarte bun.

  3. Da, asa este, dar este doar o masura de precautie, nu este o necesitate. Poate cineva este alergic la argint, si atunci ar trebui sa utilizeze un inlocuitor, precum cuprul coloidal.Nu, nu se pot da detalii despre cat timp. La o adica, rau nu face nici in cure (sa le zicem) care dureaza ani de zile. Chiar si stupizii care au consumat cantitati gigantice de clorura sau acetat de argint (argint ionic) in cantitati foarte mari, vreme de 1-2 decenii, nu au avut probleme cu ficatul. Au avut altele, dar nu cu ficatul.

  4. Administrarea depinde de concentratie ca si cantitate necesara. Pentru un adult, 5mL ArgiMax, 50mL Ultra sau 100mL Forte, zilnic, par a fi cantitati suficiente. Pauze… mai bine nu.

  5. Nu sunt, dar totusi o parte din argint este procesat in ficat, si este bine ca sa fie prezent si activ complexul de enzime care fac asta. Argintul poate avea si efecte mai … dure la nivel celular, desi ele par sa apara numai la testele in vitro. Ca atare, nu strica niste antioxidanti si hepatoprotectori, sa fie acolo. Nu strica la nici un tip de tratament in directia asta, de altfel…

  6.Da, bineinteles, de aceea recomandam in paralel sa se utilizeze si propolis, chimen negru (daca se poate), ganoderma, armurariu, macese, polen crud, seleniu, magneziu, zinc, precum si alte plante cu efect antiviral si hepatoprotector. Ele, exceptandu-le pe cele toxice sau semitoxice, nu incarca ficatul, il ajuta, daca sunt alese corespunzator.

  Si da, suntem cu ochiul pe forum, dar activitatea depinde de nelamuririle si intrebarile clientilor nostri, caci nu este chiar un loc de socializare…

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.