Produse Forumuri Minerale coloidale Întrebări și răspunsuri Perioada de eficacitate

 • Acest subiect are 1 răspuns, 2 opinii și a fost actualizat ultima dată acum 10 ani, 2 luni de AvatarAnonim.
Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #5819
  AvatarIordachi Doina
  Participant

  Buna ziua,

  Am comandat niste produse de la dvs pentru hepatita b. Dintre ele, Aqua Nano protect galben m-a impresionat imediat prin faptul ca mi-a dizolvat din tartrul (din cit am inteles, este un biofilm bacterial) de pe dintii de jos smile (l-am tinut in gura 5-10 minute, conform instructiunilor dvs, pentru care va multumesc). Asta a fost la inceput. Cred ca dupa doua 2 saptamani, acest efect a disparut si nu stiu de ce. Eu am incercat sa respect instructiunile dvs si nu am baut din sticla, nu am tinut-o la lumina, etc. Singura chestie este ca am tinut sticlele f aproape de un prelungitor ieftin neecranat (care sigur emana radiatie electromagnetica, daca asta are vreo influenta?!)

  Si inca o intrebare: Am gasit un studiu pe net care spune ca cea mai mare eficacitate impotriva virusului hep b este la particule de +-50nm la o conc de 50micromoli…Nu am reusit sa echivalez aceasta conc, in micromoli, la conc dvs, ppm ca sa imi dau seama 50micromoli=cite ppm?

  Citat din studiu (https://encrypted.google.com/url?sa=t&a … Otwvb8Gx4w):
  „…nanoparticles of both sizes showed potent anti-HBV activities. The Ag10Ns reached 38% inhibition at
  5 uM and 80% at 50 uM, while the Ag50Ns were slightly more active with 53% and 92% at
  concentration of respectively 5 uM and 50 uM. In the same paper by Lu et al. [41], the activity of silver”

  Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!

  #5820
  AvatarAnonim
  Vizitator

  Ne bucura faptul ca argintul coloidal a avut astfel de efecte la dumneavoastra. Totusi, trebuie sa va spunem ca acesta poate fi unul dintre efectele colaterale ale argintului coloidal, de care nici noi nu aveam habar.
  Asadar noi am cauta cauza indepartarii tartrului in alta parte mai intai. Este drept ca argintul coloidal poate indeparta o parte din flora responsabila cu producerea tartrului, insa chiar si noua ni se pare prea mult.
  Va sugeram totusi sa repetati experienta fie cu cel incolor fie cu apa de gura Bios (cu cupru si argint coloidal) si, daca veti dori, sa ne tineti la curent.
  In ceea ce priveste pastrarea lui, daca nu si-a modificat culoarea, atunci el nu si-a modificat nici calitatea. Exista insa o serie de modificari care pot sa apara, si care nu ii micsoreaza eficienta globala, si de aceea v-am recomandat respectiva ”modificare”.

  In ceea ce priveste intrebarea legata de hepatita B, sa stiti ca acea dimensiune era valabila pentru experimentul in cauza, si nu se poate generaliza, deoarece activitatea nanoparticulelor depinde de multi factori si nu doar de dimensiune. Noi am obtinut rezultate foarte bune chiar si cu Forte, la care particulele sunt sub 2nm.
  Ca sa va raspundem la intrebare, 50 micromolar este echivalentul a 5ppm in cazul argintului. Concentratia conteaza atunci cand se realizeaza experiente in vitro, insa in vivo este cu totul altceva, aici contand cantitatea totala de argint ingerata.
  In ceea ce priveste concentratia de 50ppm, ea se poate obtine foarte dificil fara stabilizatori (dar se poate), si de aceea am si dezvoltat ArgiMax, astfel incat sa fie posibila utilizarea si a unui argint coloidal mult mai concentrat.
  Oricum, va sugeram sa observati ca diferenta de la 92% la 80% nu este foarte ridicata, iar in ceea ce priveste mecanismele de actiune in vivo poate sa fie nesemnificativa.

  Asadar, indiferent ce concentratie are in flacon argintul coloidal pe care il achizitionati, in cazul HBV va sugeram sa utilizati cel putin 3mg/zi argint pur. Asta inseamna 200ml Protect (15ppm), 100ml Forte(30ppm), 3ml ArgiMax (1000ppm), si la fel se calculeaza si pentru argintul coloidal produs de alte firme.

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.