• Acest subiect are 1 răspuns, 2 opinii și a fost actualizat ultima dată acum 10 ani de AvatarAnonim.
Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #5847
  Avataranna.dinut
  Participant

  Buna ziua, vin la dvs cu o intrebare (probabil sunt mai multe si imi cer scuze).Am 52 de ani cu inaltime de 1,50 si o greutate de 52 kg. In 2009 am facut un infarct (asa mi s-a pus diagnosticul). In urma unei coronagrafii am amflat ca am o stenoza de 60%. Am urmat 2 ani de zile tratamentul prescris si am incercat sa-mi schimb unele obiceiuri de viata (incerc sa manac regulat – diminata si pranz, sa elimin stresul de oras, etc). In copilaria mea dar si mai tarziu nu am fost bolnavicioasa dar dupa evenimentul din anul 2009 sistemul imunitar a scazut. Au aparut virozele in viata mea, iar mai nou o raceala care continua si vara.
  In acest moment nu mai iau medicatia cardiaca dar sunt constienta ca trebuie sa intervin cu ceva.
  [u]Ati putea sa-mi oferiti un sfat ? – pe ce drum as putea sa merg ?
  [/u]Nu sunt un bun pacient, deoarece de multe ori pun intrebari incomode, probabil nu am incredere in sfatul medicului care ofera consultatii pe banda rulanta.
  Multumesc

  #5848
  AvatarAnonim
  Vizitator

  Pai daca v-am oferi un tratament pe forum (presupunând că s-ar putea face asta), nu ar însemna ca și noi oferim tratamente pe bandaă rulantă, urmărind să tratăm boala și nu omul?

  Așadar, în ceea ce privește stenoza, luați legătura cu unul dintre medicii cabinetului BioNova, pentru o programare pentru o consultație, dacă sunteți din București. În tot cazul, chiar și pentru o consultație prin e-mail (dacă nu sunteți din București), tot sunt necesare rezultate la analize, etc, ce aveti facut, desigur, nu altele noi.

  În ceea ce privește răcelile, puteți utiliza argint coloidal în fazele acute, 50-500ml/zi, dacă nu aveți reacții adverse la argintul coloidal, și 10-15ml/zi preventiv, împreună cu alte produse imunomodulatoare, cum e uleiul de Negrilică (3-5ml/zi). Găsiți ambele produse pe http://www.coloidale.ro.
  Desigur că există și alte posibilități de prevenție, dar pentru fazele acute argintul coloidal este cel mai activ pe cât cunoaștem deocamdată.

  Sunteți oricum binevenită cu întrebări oricât incomode…

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.