Produse Forumuri Plante, substanțe, terapii Afecțiuni, tratamente Hipertiroidism, Basedow, Exoftalmie, Strabism si tot de astea…

Vizualizare 5 articole - 1 la 5 (din 5 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #5841
  AvatarLOREDANA -MOCANU
  Participant

  buna seara sau buna dimineata! 🙂

  spuneti-mi va rog, care dintre produsele dumneavoastra ma poate ajuta in situatia in care tiroida mea este hiper, hiper activa si umflata de cateva luni. tratamentul clasic nu-l mai pot suporta,in urma cu 2 saptamani am incercat (din nou) dar in loc de ameliorare am experimentat o criza in toata regula, ca atare, am renuntat categoric la tratamentul cu hormoni chimici si caut alta posibilitate de tratament. am mai avut probleme cu tiroida de cand eram tanara dar s-au reglat repede si usor. de data asta insa, de cand am implinit 50 de ani (in toamna) si am intrat si in menopauza, parca a inceput sa mi se sfarseasca lumea. stiu ca e problema mentala, dar inca mi-e destul de teama pentru a o intretine.
  vad dublu si in ceata, lumina zilei e prea tare pentru ochii mei, fara ochelari de soare, nu pot iesi afara. ochiul drept a fost operat in 2011 si acum incepe si stangul sa se pozitioneze aiurea.
  mi-am cumparat de-aici (sunt in Austria) un cupru coloidal 9ppm (mi se topesc muschii de tot, pielea atarna) si am citit ca o linurita sau 2/zi se ia. e ok sa incep a lua pana o sa-mi ajunga produsele de la dumeavoastra?
  va rog sa scuzati haosul din text si eventualele greseli.

  toate cele bune,
  maria billich

  #5842
  AvatarRenata Mihalache
  Participant

  Maria dragă, scuzăm problemele din text şi la oamenii sănătoşi, deci nu e cazul să îţi faci probleme.

  Aşa, ca un răspuns scurt dar nu foarte fundamentat, dintre produsele noastre poţi utiliza vreo câteva:

  – aşa cum ai spus deja, cupru coloidal, însă poţi lua şi mai mult, chiar şi două linguri pe zi. E drept, nu ştiu cât de scump e cuprul coloidal prin Austria. Secretul e să îl ţii cât mai mult în gură înainte de a îl înghiţi, sau să îl pui într-o sticlă cu apă plată, pe care o bei toată ziua, tot ţinâd totuşi câteva secunde în gură apa înainte de a o înghiţi. În acelaşi mod se poate folosi şi aurul coloidal.
  – Ganoderma Lucidum, 2-3g zilnic, până se rezolvă, mestecată cât mai mult timp, cu o gură de apă, căci e uscată tare. La cure mai îndelungate se face pauză de o lună odată la 3-4 luni, şi se foloseşte cu atenţie a medicaţie anticoagulantă
  – Dacă nu eşti alergică la propolis, EpiGenic PRO, 3-5 ml pe zi. Dacă ai o problemă cu propolis-ul, atunci ia doar un ulei simplu, cum e Negriol, în aceeaşi cantitate.

  Produsele le găseşti AICI, sau la celelalte secţiuni ale magazinului.

  Desigur, pentru un tratament mai complet, ne trebuie mai multe date e-mail: administrator@forum-naturist.ro

  #5844
  AvatarLOREDANA -MOCANU
  Participant

  am raspuns la mail, sper ca nu s-a pierdut pe undeva, spun asta pentru ca vad ca nu mai apare raspunsul meu aici.

  #5845
  AvatarRenata Mihalache
  Participant

  Pai forumul e forum, si e-mailul e e-mail. Vam sugerat sa scrieti pe e-mail pentru situatia ca erau detalii personale, pe care nu doriti sa le impartasiti pe un forum, incluzand rezultate de analize, poze, etc.

  #5846
  AvatarLOREDANA -MOCANU
  Participant

  multumesc mult, am priceput acum, am fost putin derutata nestiind cum functioneaza, forum si e-mail, cred ca am vrut sa fiu sigura si linistita ca nu am gresit pe undeva si o sa pierd legaura cu dumneavoastra. poate ca este tot un simptom al hiperactivitatii tiroidei. 🙂
  bine atunci, am sa incep in seara asta si maine o sa completez si cu rezulatele ultimelor analize, nu le-am luat de la doctor, dar o sa rezolv dimineata.
  numai de bine,
  maria billich

Vizualizare 5 articole - 1 la 5 (din 5 în total)
 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.