Produse Forumuri Minerale coloidale Întrebări și răspunsuri Coloidale – diverse

 • Acest subiect are 4 răspunsuri, 2 opinii și a fost actualizat ultima dată acum 9 ani, O lună de AvatarAnonim.
Vizualizare 5 articole - 1 la 5 (din 5 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #5870
  AvatarMihaela Vacaru
  Participant

  Intrebarea mea se refera la zincul coloidal, si anume daca 1) ajuta la oboseala cronica si stres. Am citit articolul de pe site-ul dvs. si am vazut ca are multe efecte pozitive. Problema mea este punctuala si as vrea sa stiu daca ajuta organismul in acest sens. Sau eventual sa-mi spuneti ce alte metale sau minerale ar ajuta, sau ce combinatii. La magazin mi-a fost recomandat zincul coloidal pentru acest scop, de aceea si intreb despre el. Daca ajuta, spuneti-mi va rog si 2) ce cantitate trebuie luata zilnic. Din ce am mai citit, am inteles ca ar micsora si perioada de boala in cazul unei gripe. Eu folosesc argintul coloidal de la primele simptome si trec mult mai usor si mai repede peste o gripa care in mod normal ar dura mai bine de o saptamana, cu stat la pat. 3) Ar ajuta sa adaug si zinc coloidal in combinatie cu argintul in cazul unei gripe? N-as vrea sa-l iau inutil.

  De asemenea, care este diferenta intre formele coloidale si cele organice? Ma refer aici in special la magneziu pe care l-am folosit asta-vara intr-o perioada solicitanta in forma sa pudra (magneziu organic). Dar am vazut ca exista si sub forma coloidala. 4) Care este mai eficient si in ce cantitate se ia cel coloidal?

  #5871
  AvatarMihaela Vacaru
  Participant

  Inca o intrebare. Cand am ajuns acasa am observat ca am luat din greseala alt produs. Ca sa nu-l returnez, va rog sa ma lamuriti cum sa-l folosesc. Intotdeauna beau cam 2-3 sticle de argint coloidal de 15ppm la o gripa, adica in decurs de 3-5 zile. Din greseala am cumparat azi sticla de 30ppm si mie cam frica sa folosesc concentratii mai mari de cat sunt obisnuita. E cazul sa-l diluez cu apa? Daca il folosesc asa, nediluat, cam in cate zile e sigur sa beau sticla in caz de gripa, avand in vedere cantitatile precizate mai sus pentru 15ppm. Multumesc…

  #5872
  AvatarAnonim
  Vizitator

  1. Da, ajuta. Insa oboseala cronica poate a fie cauzata de foarte multi factori: carente de magneziu, zinc sau seleniu, o afectiune (la hepatite e frecvent), stres, etc. Deci e greu de dat un raspuns asa… a la magazin.
  2. Zincul ajuta sistemul imunitar, intr-adevar, dar noi sugeram folosirea argintului coloidal la aparitia problemei mai degraba.
  3. Il luati inutil.
  4. Zincul sau magneziul coloidal, daca este fabricat intr-o apa ultrapura (conductivitate initiala sub 0,1 microsiemens/cm), va deveni metalul predominant în apa respectivă, şi o va structura informaţional după specificul lui. Aşadar, zincul sau magneziul coloidal se utilizează preventiv, pentru remedierea unei carenţe informaţionale, la fel cu orice produs homeopatic, deoarece concentraţia maximă de zinc sau magneziu coloidal în apă este mică, de ordinul miligramelor la litru.
  Carenţa fizică se remediază cu un produs organic (dacă este o problemă acută, inclusiv infecţioasă), sau prin alimentaţie corespunzătoare, pe termen lung.

  5. Sunt persoane, inclusiv eu, care beau si 500ml/zi de argint coloidal in cazul unei viroze (doar atunci, căci pe termen lung nu este recomandat). Asa, ca sa fie. Doar argintul coloidal de 1000ppm trebuie diluat în cazul unei eventuale utilizari interne, în rest nu este necesar. Doar o gura de apa dupa, sa se duca mai bine pe gat daca aţi luat o cantitate mică.

  #5875
  AvatarMihaela Vacaru
  Participant

  Revin cu o intrebare legata de dozaj. Folosesc cu succes argint coloidal 15ppm de vreo doi ani pentru gripe. In general 2 sticle, maxim 3, sunt de ajuns. De data asta, insa, m-am pricopsit cu un virus tare pacatos. Primele 2 zile a fost ok, ca de obicei, simptomele dispareau iar azi, a treia zi, a revenit furios cu febra 38. Problema e ca am baut deja 3 sticle, adica 1 litru jumate si nu cred ca e ok sa continui. Precizez ca am 80kg. Are efect in continuare cantitatea bauta deja? E sigur sa mai continui? Momentan mi-e frica si de virus dar si de prea mult argint. Ce ma sfatuiti?

  #5876
  AvatarAnonim
  Vizitator

  Nu patiti nimic. Am patit-o si eu o data, si … i-am dat inainte. Vorba aceea, parca a innebunit lupul, tot asa si cu virusii in ultima vreme. Dupa ce trece raceala, faceti o pauza macar o luna, asa ca sa fiti sigura.

Vizualizare 5 articole - 1 la 5 (din 5 în total)
 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.