Produse Forumuri Plante, substanțe, terapii Afecțiuni, tratamente Argintul coloidal si acneea

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #5843
  AvatarRenata Mihalache
  Participant

  De când o persoană mai… cunoscută a folosit argint coloidal pentru a îşi rezolva problemele cu acneea, multe persoane ne întreabă şi pe noi dacă are efect şi cum se utilizează.

  Răspunsul este că da, are efect, cel puţin în anumite cazuri. Trebuie ţinut cont că acneea este o problemă care mai rar are ca primă cauză o infecţie, infecţia apărând uzual doar suprapusă peste aceasta. Dezechilubrele hormonale, un fond toxic, pot contribui foarte mult la pornirea unei astfel de probleme.

  Ca adjuvant, argintul coloidal ajută mult. O cremă cu argint coloidal, sau aplicarea de argint coloidal înainte de o mască cosmetică sau chiar amestecat în ea, pot face minuni.

  O serie de persoane, ne-au spus că au utilizat pur şi simplu ArgiMax pentru aceasta, masând pielea feţei cu câteva picături, zilnic. De fapt, asta este una dintre recomandările curente ale terapeuţilor noştri , PE LÂNGĂ REGLĂRILE NUTRIŢIONALE ŞI PLANTELE MEDICINALE pe care ei le recomandă în mod normal. Aşa cum spuneam, acneea nu este decât rar o afecţiune dermatologică în sine.

  Spunem aceasta deoarece trebuie avut în vedere că se elimină doar un efect în acest fel, şi nu recomandăm ca aplicarea ArgiMax-ului să se realizeze ani de zile în acest fel. Este totuşi un produs concentrat şi puternic, însă aplicarea pe perioade scurte, săptămâni, luni, nu ridică probeme, cu excepţia unei alergii.

  De asemenea, în unele cazuri particulare, reacţia iniţială de tip Herxheimer, poate fi extrem de puternică. Deşi se petrece rar, este bine să se testeze pe o porţiune a pielii, ca şi cu orice produs cosmetic.

  De notat că şi alte tipuri de argint coloidal merg foarte bine în mod uzual. Totodată, o cremă naturală, cum sunt cele din gama Delis, este bine să fie utilizată după aceea. Sativa şi Helia sunt şi ele bune, pentru cine nu este deranjat de un pic de conservant.

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.