Vizualizare 7 articole - 1 la 7 (din 7 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #5877
  Avatargarbaraluca
  Participant

  Buna! Am citit de ceva timp o carte in care scria ca argintul coloidal este bun vindecarea racelilorbolilor.eu de ceva timp am o ciuperca in zona genitala. Este recomandat de folosit aceasta solutie? Mentionez ca am tot fost la doctori am tot luat medicamente da nu a trecut…a trecut si iara revenit. Este un chin pt mine. Va rog ajutati.ma ! Multumesc ! O zi buna!

  #5879
  AvatarAnonim
  Vizitator

  Detaliati va rog, despre ce ciuperca este vorba. Localizarea este vaginala sau genital extern?

  #5880
  Avatargarbaraluca
  Participant

  ciuperca este vaginala.. candida cred ca se numeste … in aceea carte mentiona ca inainte de culcare se pune o discheta de bumbac imbibata in argint coloidal si se lasa acolo pana dimineata… dar oare trebuie diluata solutia ? am tot vrut sa incep tratament cu aceasta solutie da imi era frica sa nu patesc ceva .. am auzit ca aceasta solutie luata in excces duce la complicatii. am inteles ca sunt mai multe tipuri de argint coloidal .imi puteti spune care este potrivit pt problema mea ? multumesc !

  #5881
  AvatarAnonim
  Vizitator

  Mai degraba am recomanda un tampon din acela tip OB, imbibat bine, schimbat zilnic. Utilizati un argint cat mai concentrat, de la 30ppm in sus.

  Totodata se poate folosi si argintul coloidal ArgiMax, daca un argint coloidal de 30ppm nu da rezultate, utilizat in mod identic, eventual diluat nitel (1:10), desi sunt persoane care il folosesc nediluat.

  Se poate folosi de asemenea un gel precum ArgiPur, foarte eficient, dar care trebuie badijonat cu… un dispozitiv adecvat (disponibil in orice magazin tip sex-shop), astfel incat sa ajunga peste tot.

  #5882
  Avatargarbaraluca
  Participant

  Multumesc mult !!! dar acel tampon sa il tin toata ziua ? si ce inseamna ppm ? ma scuzati da chiar nu ma pricep . eu nu sunt in tara acuma , si asi vrea sa ii spun mamei mele exact cum sa ceara la magazin din acela naturist …sa imi trimita

  #5883
  AvatarAnonim
  Vizitator

  Il tineti atat cat este necesar, si il schimbati din cand in cand, exact cum faceti cu un tampon normal. PPM inseamna parti pe milion, cititi mai multe informatii pe http://www.coloidale.ro, o sa va foloseasca.

  #5884
  Avatargarbaraluca
  Participant

  ok , multumesc tare mult ! o zi faina !!

Vizualizare 7 articole - 1 la 7 (din 7 în total)
 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.