#5822
AvatarAnonim
Vizitator

Da, diluat desigur, dar nu obligatoriu la 50ppm. Era o referinta. Puteam sa zic ca se obtin 2,5 litri de 20ppm, ca sa fie ca acela de la Medicer la concentratie.
Da, nu e musai. Ideea la o ala infectioasa e cantitatea de argint care ajunge in sange.
Da, socoteala e buna.
30ml de Protect sunt inlocuiti de 0,5ml ArgiMax.
Da, nu trebuie tinut in gura, insa noi recomandam ArgiMax-ul in situatiile in care sunt boli infectioase mai ales, care necesita si tratamente mai de lunga durata si deci sunt mai costisitoare. In caz contrar, multe efecte sunt mai ample la Protect tocmai datorita tinutului in gura. Chiar si diluat. Ma refer la procesele de restructurare informationala, desigur.
Da, se poate folosi o apa plata cat mai slab mineralizata, dar diluarea se realizeaza la „locul faptei”.
Nu, nu ne suparam ca ne puneti atatea intrebari.
Am exagerat cu momentul in care vom posta articolul. Ne cerem scuze.
Ca informatie, la boli infectioase, exceptand fazele acute (gripe, etc), unde se pot folosi chiar si 25-50ml in 24 ore (tot diluat, desigur), se pot utiliza cam 2-3 ml ArgiMax zilnic, diluat dupa cum este comod, deci cate 1ml de cate 2-3 ori pe zi, pana se rezolva problema. Desigur, aceasta cantitate este echivalent cu destul de mult Protect, insa cu exceptia cazurilor in care se manifesta abrupt si puternic efectul Herxheimer, nu este o problema. Persoanele care au insa probleme cu ficatul (hepatite, ciroze) este bine sa ajunga gradat la aceste doze si sa isi supravegheze periodic starea generala, inclusiv starea ficatului (macar prin analizele de transaminaze).