#5893
AvatarAnonim
Vizitator

Mai intai, o simpla curiozitate din partea noastra: de ce credeti dumneavoastra ca nu ati putea realiza acest tratament? Sau mai bine zis, pe ce baza ar trebui sa ne dam cu parerea?

„Tratamentul” propriu-zis este, pe cate stim, inofensiv, si se poate realiza la fel de bine si cu ulei de masline sau de floarea soarelui, constand in clatirea gurii, prin impingerea repetata, relaxata, inainte si inapoi, prin interstitiile dentare, a unui ulei, timp de 10-20 minute, dimineata. Acest mod de operare este cunoscut de sute de ani, si are multiiple efecte, inclusiv o mai buna sanatate a cavitatii bucale.

Despre albirea dintilor, ce sa spunem, nu stim, insa daca mor bacteriile, si placa va fi mai putina, in mod evident.

Atentie! Dupa terminarea „ritualului”, uleiul se arunca. Se scuipa, mai precis, deci nu se inghite, dupa care se clateste gura.

Totusi, pentru o mai buna detartrare, sugeram utilizarea unei periute electrice de buna calitate, si a unei paste de dinti naturale. Parodontik de la Viva-Natura indeparteaza destul de bine tartrul, daca nu o veti socoti prea abraziva, ArgiDent de la AquaNano la fel, insa nu este la fel de abraziva precum Parodontik. In toate cazurile, periuta electrica este necesara, si foarte eficienta.