#5872
AvatarAnonim
Vizitator

1. Da, ajuta. Insa oboseala cronica poate a fie cauzata de foarte multi factori: carente de magneziu, zinc sau seleniu, o afectiune (la hepatite e frecvent), stres, etc. Deci e greu de dat un raspuns asa… a la magazin.
2. Zincul ajuta sistemul imunitar, intr-adevar, dar noi sugeram folosirea argintului coloidal la aparitia problemei mai degraba.
3. Il luati inutil.
4. Zincul sau magneziul coloidal, daca este fabricat intr-o apa ultrapura (conductivitate initiala sub 0,1 microsiemens/cm), va deveni metalul predominant în apa respectivă, şi o va structura informaţional după specificul lui. Aşadar, zincul sau magneziul coloidal se utilizează preventiv, pentru remedierea unei carenţe informaţionale, la fel cu orice produs homeopatic, deoarece concentraţia maximă de zinc sau magneziu coloidal în apă este mică, de ordinul miligramelor la litru.
Carenţa fizică se remediază cu un produs organic (dacă este o problemă acută, inclusiv infecţioasă), sau prin alimentaţie corespunzătoare, pe termen lung.

5. Sunt persoane, inclusiv eu, care beau si 500ml/zi de argint coloidal in cazul unei viroze (doar atunci, căci pe termen lung nu este recomandat). Asa, ca sa fie. Doar argintul coloidal de 1000ppm trebuie diluat în cazul unei eventuale utilizari interne, în rest nu este necesar. Doar o gura de apa dupa, sa se duca mai bine pe gat daca aţi luat o cantitate mică.