Selectați Pagina

Ulei ozonizat de cocos, OzonIQ, flacon 100mL cu capac

90,00 lei

Descriere

Descriere

Flacon 100mL cu capac.

Uleiul ozonizat de cocos, este un emolient bogat în oxigen, capabil de o penetrare profundă. Poate fi utilizat atât ca un hidratant de zi cu zi, cât și (mai ales în combinație cu uleiuri esențiale în cantitate adecvată, 0,2-1%) ca ulei de masaj.

Poate fi utilizat pentru:

  • iritații minore
  • pete roșii
  • acnee
  • mușcături de insecte
  • infecții fungice (eventual în combinație cu uleiurile esențiale ParaZero sau MicoNee)
  • pete geriatrice, riduri fine, prevenirea îmbătrânirii pielii
  • febră musculară.

Ozonidele din uleiul ozonizat de cocos, ajută, printre altele, la eliminarea virusurilor și bacteriilor.

De-a lungul timpul, a fost utilizat ca un ajutor pentru menținerea sănătății părului, pentru atenuarea dezvoltării mătreții, și chiar și împotriva păduchilor.

Atunci când este aplicat pe răni, ajută la protejarea zonei de praf, virusuri, bacterii și fungi, și poate asista procesul de vindecare și reparare a țesutului afectat.

Atenție! Uleiul de cocos se întărește la temperaturi scăzute. Din acest motiv, este bine ca el să se păstreze la o temperatură care să îi permită lichefierea (inclusiv în bain Marie), dacă s-a întărit (fiind păstrat, de exemplu, la frigider). Refrigerarea nu este necesară, dar prelungește durata de viață a acestui ulei ozonizat. Este necesar sî se păstreze închis atunci când nu este utilizat, într-un loc uscat și ferit de iluminarea solară directă.

Coș de cumpărături

Cont

Plătiți în siguranță

Modulul de plați cu cardul este în teste. Deși ar trebui să funcționeze normal, în cazul în care întâmpinați dificultăți, va rugam sa ne contactați pe adresa de e-mail menționată la pagina de Contact.
Puteți efectua plățile online fie prin intermediul cardului de debit/credit, fie din contul dumneavoastră PayPal.

Reduceri.

La cumpărături cu valoare mai mare, primești reduceri suplimentare! Află mai mult...

Transport gratuit

Pentru comenzi cu valoarea minimă de 150 lei.

EasyBox: o livrare mai ... când vrei tu

Selectează serviciul Locker Sameday, la finalizarea comenzii. Nu uita: coletele pot rămâne în locker maxim 36 ore, iar în perioadele de vârf 24 (Black Friday, etc).