Selectați Pagina

Ulei ozonizat de măsline, OzonIQ, flacon 100mL cu capac

90,00 lei

Descriere

Descriere

Utilizat deja ca ingredient principal în multe produse cosmetice, poate fi considerat ”bun la toate”.

Acest ulei ozonizat (uleiul de măsline), este cunoscut și utilizat încă de la începutul secolului trecut.

Se povestește, că a fost la un moment dat comercializat chiar și de Nikola Tesla. Ne cam îndoim că este altceva decât o ”legendă urbană”, dat fiind că doar Big-Bangul nu i-a fost atribuit acestui inventator genial, dar totuși aceasta arată câte ceva despre longevitatea acestui produs, deci și despre utilitatea lui.

A fost utilizat pe toată planeta pentru o foarte mare varietate de probleme ale pielii, iar în ultimii ani, veterinarii îl recomandă inclusiv pentru animale.

Poate fi utilizat inclusiv oral, pentru gingivite sau alte afecțiuni ale gingiilor.

Utilizările generale ale acestui ulei, sunt:

  • iritații minore
  • acnee
  • mușcături de insecte
  • infecții fungice (eventual în combinație cu uleiurile esențiale ParaZero sau MicoNee, sau cu cupru coloidal)
  • pete geriatrice, riduri fine, prevenirea îmbătrânirii pielii

Ozonidele din uleiul ozonizat de măsline, ajută la eliminarea virusurilor și bacteriilor, mai ales suplimentat de acțiunea argintului coloidal (aplicate în succesiune, la un anumit interval de timp, mai întâi argintul coloidal, apoi uleiul ozonizat) .

Atunci când este aplicat pe răni, ajută la protejarea zonei de praf, virusuri, bacterii și fungi, și poate asista procesul de vindecare și reparare a țesutului afectat. Se poate utiliza alternativ cu pulverizarea de argint coloidal sau cupru coloidal în cazul infecțiilor.

Este de mare ajutor pentru vindecarea arsurilor. În acest caz, nu se va utiliza cupru coloidal pentru dezinfecție suplimentară (dacă se dorește aceasta), ci eventual doar argint coloidal (spre deosebire de cupru, argintul este un ”răcoritor” energetic).

Refrigerarea nu este necesară, dar prelungește durata de viață a acestui ulei ozonizat. Este necesar sî se păstreze închis atunci când nu este utilizat, într-un loc uscat și ferit de iluminarea solară directă.

Mod de prezentare: flacon 100mL cu capac.

 

Coș de cumpărături

Cont

Plătiți în siguranță

Modulul de plați cu cardul este în teste. Deși ar trebui să funcționeze normal, în cazul în care întâmpinați dificultăți, va rugam sa ne contactați pe adresa de e-mail menționată la pagina de Contact.
Puteți efectua plățile online fie prin intermediul cardului de debit/credit, fie din contul dumneavoastră PayPal.

Reduceri.

La cumpărături cu valoare mai mare, primești reduceri suplimentare! Află mai mult...

Transport gratuit

Pentru comenzi cu valoarea minimă de 150 lei.

EasyBox: o livrare mai ... când vrei tu

Selectează serviciul Locker Sameday, la finalizarea comenzii. Nu uita: coletele pot rămâne în locker maxim 36 ore, iar în perioadele de vârf 24 (Black Friday, etc).