Selectați Pagina

Ulei ozonizat din semințe de cânepă, OzonIQ, 100mL, cu pipetă

100,00 lei

Descriere

Descriere

Uleiul din semințe de cânepă este bogat în radicali Omega-3, cu un raport tipic de 1:3 față de Omega-6. Împreună cu acestea, conținutul ridicat de vitamina E, face ca acest aliment să fie tot odată și un remediu natural. Cu atât mai mult, virtuțile îi sunt sporite de prezența ozonidelor produse prin inserția ozonului.

Acest ulei ozonizat (uleiul din semințe de cânepă), este o apariție relativ recentă, dar  foarte utilă, în portofoliul producătorilor de uleiuri ozonizate.

Utilizările generale ale acestui ulei (pe lângă cele ale uleiului simplu, neozonizat), sunt:

  • iritații minore
  • acnee
  • mușcături de insecte
  • infecții fungice (eventual în combinație cu uleiurile esențiale ParaZero sau MicoNee, sau cu cupru coloidal)
  • pete geriatrice, riduri fine, prevenirea îmbătrânirii pielii

Este bine de notat totuși că, uleiul din semințe de cânepă ozonizat, nu este totdeauna recomandat persoanelor cu piele foarte sensibilă (îmtocmai ca și uleiul neozonizat).

Ozonidele din uleiul ozonizat de cânepă, ajută la eliminarea virusurilor și bacteriilor, mai ales suplimentat de acțiunea argintului coloidal (aplicate în succesiune, la un anumit interval de timp, mai întâi argintul coloidal, apoi uleiul ozonizat) .

Atunci când este aplicat pe răni, ajută la protejarea zonei de praf, virusuri, bacterii și fungi, și poate asista procesul de vindecare și reparare a țesutului afectat. Se poate utiliza alternativ cu pulverizarea de argint coloidal sau cupru coloidal în cazul infecțiilor.

Este de mare ajutor pentru vindecarea arsurilor. În acest caz, nu se va utiliza cupru coloidal pentru dezinfecție suplimentară (dacă se dorește aceasta), ci eventual doar argint coloidal (spre deosebire de cupru, argintul este un ”răcoritor” energetic).

Se recomandă ca acest ulei ozonizat să fie păstrat la rece, deși durata de viață este oricum mult mai mare decât cea a uleiului simplu, neozonizat. Este necesar sî se păstreze închis atunci când nu este utilizat, într-un loc uscat și ferit de iluminarea solară directă.

Mod de prezentare: flacon 100mL cu pipetă.

 

Coș de cumpărături

Cont

Plătiți în siguranță

Modulul de plați cu cardul este în teste. Deși ar trebui să funcționeze normal, în cazul în care întâmpinați dificultăți, va rugam sa ne contactați pe adresa de e-mail menționată la pagina de Contact.
Puteți efectua plățile online fie prin intermediul cardului de debit/credit, fie din contul dumneavoastră PayPal.

Reduceri.

La cumpărături cu valoare mai mare, primești reduceri suplimentare! Află mai mult...

Transport gratuit

Pentru comenzi cu valoarea minimă de 150 lei.

EasyBox: o livrare mai ... când vrei tu

Selectează serviciul Locker Sameday, la finalizarea comenzii. Nu uita: coletele pot rămâne în locker maxim 36 ore, iar în perioadele de vârf 24 (Black Friday, etc).