Corpul nostru funcționeaza pe baza a numeroase interacțiuni de natură electrică. Totodată, comunicăm cu universul, în foarte mare parte, prin același tip de interacțiuni, deși aceasta nu este, desigur, singura modalitate prin care suntem integrați în Univers.

Este firesc, tocmai de aceea, ca demersul de corectare terapeutică a unor probleme, sau de ce nu, de autoperfecționare a anumitor capacități personale, să includă interferența cu procesele electrice care au loc în organism, sau prin care el comunică cu mediul.

În această categorie, veți avea prezentate o serie de informații, extrem de atent selectate, pentru ca ele să fie cât mai veridice și corecte, inclusiv din punctul de vedere al științei contemporane. Totodată, atunci când acestea vor fi disponibile, vom prezenta și aparate și accesorii utile pentru aplicarea modalităților terapeutice prezentate în articolele pe care vi le punem aici la dispoziție.

Totodată, în secțiunea de magazin virtual aferentă, aveți prezentate o serie de produse care, deși conceptual sunt foarte simple, au un potențial terapeutic imens. Cu toate acestea, ele nu sunt, și nici nu vor fi omologate ca dispozitive medicale. Da, știm că aceasta ar sugera faptul că sunt extrem de sigure și eficiente, poate chiar miraculoase, chiar daca ele ar fi … tot ceea ce sunt și acum. Costurile unor asemenea omologări, precum și eforturile necesare  aferente fiind foarte mari, noi personal nu suntem interesați în a face acest demers.

Din acest motiv, vi le expunem pentru ca eventual, în măsura în care aveți posibilitatea, să vi le confecționați singuri (atenție, nu recomandăm aceasta decât dacă chiar știți ce faceți, deoarece o mică eroare poate avea consecințe grave). Pentru aceasta, în măsura în care ne va fi cu putință, vom realiza și mici tutoriale cu explicațiile aferente. Costurile fabricării artizanale nu vor fi mai reduse, iar în anumite cazuri, chiar vor fi mai ridicate dar… noi vă punem totuși această posibilitate la dispoziție.

Desigur, persoanele care doresc să le achiziționeze o pot face. Utilizarea acestor dispozitive se va realiza în scopurile dorite, pe răspunderea fiecărui utilizator. Nu ne putem asuma vreo responsabilitate privind eventualele consecințe, efective sau presupuse, datorate manufacturării sau utilizării corecte sau incorecte a unuia dintre dispozitivele  prezentate în această secțiune, fie el produs de către noi sau artizanal, produsele prezentate, precum și informațiile aferente, având doar scop didactic.

Vă așteptăm cu sugestii sau întrebări, la oricare dintre adresele de e-mail sau numerele de telefon prezentate în pagina de „Contact”.

 

Va multumim.