#5817
AvatarAnonim
Vizitator

La copiii sub 7 ani nu recomandam ”curele de intretinere”. Nu ca ar pati ceva, dar totusi, sunt copiii nostri si e bine sa fim prudenti. In ceea ce priveste insa cazurile in care au afectiuni, tratamentele se realizeaza dozand argintul dupa greutatea corporala. Asta inseamna ca daca la o afectiune un adult foloseste, sa zicem, 60-70ml zilnic, un copil va utiliza 20-25 ml (la greutatea specificata de dumneavoastra, care este de circa 3 ori mai mica decat a unui adult). Daca este o afectiune care necesita, sa zicem, 1 litru de argint (o viroza puternica de exemplu), copilului ii veti da o doza proportionala, adica de 3 ori mai redusa decat unui adult (iarasi, pentru greutatea de 20 kilograme. Doza se poate creste proportional.

Cat timp este alta poveste. Uzual se recomanda ca tratamentele sa dureze o perioada de timp egala cu dublul celei pana cand s-au eliminat simptomele. Desigur, e vorba si de doza, de afectiune, de persoana.

In cazul dumneavoastra, va recomandam sa ii administrati argintul doar pe perioada cat are problema respectiva. Doza specificata chiar la inceput nu prezinta pericole nici pe termen mai indelungat, insa nu continuati mai mult timp decat am specificat mai inainte. Puteti mari doza, insa urmariti ca in cazul copilului in greutate de 20 kg sa nu ii administrati anual mai mult de 120-130mg de argint, ceea ce este echivalent cu vreo 8-9 litri de Protect. La greutatea lui este un maxim care, desigur, poate sa creasca pe masura ce creste greutatea. Sa speram ca se va rezolva mai rapid.