#5815
AvatarAnonim
Vizitator

Va recomandam utilizarea in paralel si a cuprului coloidal Bios, cat si pastrarea unei diete adecvate. In ceea ce priveste cantitatile, se pot utiliza chiar si cantitati ridicate, de exemplu cate 50-100ml/zi, mai ales in cazul cuprului Bios-Pur sau argintului coloidal Protect. Este drept, ca devine un tratament ceva mai costisitor spre deosebire de antibioticele ieftine cu care ati fost … procopsita de medic. Ce o fi in capul lor sa prescrie antibiotice la viroze, chiar nu stim.

In mod normal, cantitatile necesare in cazul unei raceli pot varia foarte mult, de la 0,5l la 2 litri de argint Protect, ca doza de soc (tolerata pe timp de cateva zile in general) administrat in 1-4 zile, in mai multe reprize, cum este suportat. Pentru ArgiMax, 25-100ml, administrat in 1-4 zile. Dupa raceli, dar si in timpul lor, se recomanda ceai de Ganoderma Lucidum, cate 2-3 grame/zi, baut caldut daca se poate, preparat asa cum scrie in articolele corespunzatoare (fiert bine), 0,5-1 litru/zi minim. Ceaiul este pentru tusea remanenta care este generata de slabirea energetica a zonei pieptului, si care nu se repara cu orice, si poate dura si doua saptamani dupa trecerea virozei. Macar odata pe zi se va mentine si 0,5-1 gram de pulbere, sublingual, eventual umectata cu putina apa.

In ceea ce priveste candida, tratamentele pot sa fie de lunga durata. Atentie, uneori poate aparea efectul Herxheimer, atunci cand se incepe tratamentul cu argint coloidal. Este de vazut, va rugam sa cititi articolul de pe site.
Problema e ca nu se stie in cat timp trece. Am vazut variabilitate, de la 1 luna la 1 an, este drept, si in functie de cantitatea utilizata. Macar odata pe zi tineti argintul si/sau cuprul mai mult timp in gura, exceptand ArgiMax-ul, care se bea direct (diluat desigur). Argimax-ul se foloseste in cantitati de 2-5ml/zi, dupa greutate in special, timp de cateva luni de zile. Este mai ieftin decat Protect-ul.

Pentru herpes, crema ArgiFin. Face minuni.