Produse Forumuri Plante, substanțe, terapii Afecțiuni, tratamente Trateaza si toxoplasmoza-toxocaroza si stafilococul meticilino rezistent? Trateaza si toxoplasmoza-toxocaroza si stafilococul meticilino rezistent?

#5834
AvatarAnonim
Vizitator

[color=#000044]Cu protozoarul asta draga Dorule, e o problema. In principiu, da.

Legat de actiunea asupra protozoarelor, am gasit doua articole (sunt putine), unul aici:

http://www.dovepress.com/antileishmanial-effect-of-silver-nanoparticles-and-their-enhanced-anti-peer-reviewed-article-IJN

unul aici:

http://www.ceramicwaterfilter.org/wp-content/uploads/singer___craver_silver_n_es__poster_wef09.pdf,

insa sunt foarte „subtiri”, ca sa zic asa.

In ceea ce priveste stafilococul auriu, aici e o alta poveste, sunt multe studii care certifica efectul pozitiv, si avem cateva feedback-uri de la clienti care spun ca le-au facut foarte bine.

As vrea sa intelegi, ca suntem producatori, nu terapeuti insa, si experienta noastra este limitata. Foarte limitata.

Totusi: intern, se poate utiliza Protect, cate 100ml/zi, Forte, 50ml/zi, sau ArgiMax/ArgiMel, cate 5ml/zi, ultimele diluate in apa plata. Local, daca sunt probleme pe piele, se poat folosi comprese, chiar nediluate, sau o crema cum este ArgiFin. Depinde de la caz la caz.

Noi am zice ca merita incercarea, insa aici tu trebuie sa hotarasti. Gri nu te vei face de la cantitatile acestea, insa din pacate nu putem sa specificam un protocol clar. Desigur, dupa ce eventual dispar simptomele, mai trebuie continuat o perioada, dar asta e alta poveste.

In cazul in care te hotarasti sa testezi, detaliaza-ne in continuare, deoarece acesta este scopul forumului.

In ceea ce priveste suprarenalele, poti folosi argint Protect, in cantitati mici, 15ml/zi, in apa plata, pe care o bei din cand in cand, tinand-o putin in gura. Nu face dilutia insa pentru mai mult de 24 de ore. Exista mai multe tratamente pentru o asemenea echilibrare, dar pentru asta, daca doresti, poti sa ne scrii pe unul dintre e-mailuri, pentru o eventuala programare la cabinetul nostru, asta daca esti din Bucuresti.[/color]