Produse Forumuri Plante, substanțe, terapii Afecțiuni, tratamente Trateaza si toxoplasmoza-toxocaroza si stafilococul meticilino rezistent? Trateaza si toxoplasmoza-toxocaroza si stafilococul meticilino rezistent?

#5838
AvatarAnonim
Vizitator

1. Da, puteti sa incepeti cu orice, unul concentrat se dilueaza inainte de folosire, iar unul neconcentrat nu, si e acelasi lucru.
2. Nu stim sa va spunem cat ar putea dura. In mod normal, ceva efecte se sesizeaza repede, si mai departe se poate vedea din acel punct.
3. Nu sunt creme atat de grase. Oricum, puteti folosi si geluri, insa ele se usuca pe piele, si nu stim daca mai sunt la fel de eficiente. Pe mucoase, in zonele intime de exemplu, gelurile merg mai bine, pe piele cremele.Desigur, puteti pune comprese, puteti pulveriza. Pulverizarea nu ni s-a parut o solutie pentru problemele serioase.
4. Pai doar daca va dati pe fata ar putea eventual sa apara o problema, la expunerea directa la soare, desi noi nu am observat asta. Nnu se stie niciodata totusi, la folosiri foarte intensive, deci daca fata e o problema, pe timpul aplicarii stati undeva la interior, indiferent ca e zi sau seara.