#5859
AvatarAnonim
Vizitator

Dincolo de faptul ca descrierea „coloidal ionic” este o copilarie, deoarece argintul coloidal respectiv este un argint coloidal obisnuit, trebuie sa va spunem ca nu suntem familiarizati cu produsul respectiv. Mai precis nu i-am facut vreodata analizele pentru a vedea daca are chiar concentratia trecuta pe flacon.

Uzual, referirile noastre sunt realizate pentru produsele AquaNano, unde stim ca argintul coloidal are concentratia de pe eticheta, sau foarte apropiata.

Totusi, asta il aveti, asta este si, presupunand ca e un argint coloidal de calitate, puteti sa administrati, DOAR PENTRU PERIOADA RACELII, cantitatile maxime urmatoare: 200ml/zi pentru cel mare, 100ml/zi, pentru cel mic. Acestea sunt cantitatile maxime, puteti sa le dati si cantitati mai mici, desigur, dar daca le micsorati, atunci prentru a fi efective, va recomandam un minim de 100ml/zi pentru cel mare si 50ml/zi pentru cel mic. Dupa ce raceala a trecut, puteti sa le mai administrati cateva zile jumatate de doza, pana e sigur ca nu mai tusesc,

Stim ca produsul pe care l-ati achizitionat este un produs ceva mai scump decat produsele AquaNano dar… cam astea sunt dozele. Un adult de 60-70kg poate sa bea lejer, daca nu are reactii adverse, chiar si 500ml/zi la o afectiune acuta, si de aici puteti deduce proportional.

Desigur, chiar si o cantitate mai mica inseamna mai mult decat nimic. In anumite situatii argintul coloidal merge lungit cu apa, dar nu totdeauna aceasta metoda asigura o eficienta suficienta in cazul afectiunilor acute.