Produse Forumuri Minerale coloidale Întrebări și răspunsuri Concentratie metale coloidale

  • Acest subiect are 8 răspunsuri, 3 opinii È™i a fost actualizat ultima dată acum 9 ani, 4 luni de AvatarAnonim.
Vizualizare 9 articole - 1 la 9 (din 9 în total)
  • Autor
    Mesaje
  • #5825
    AvatarIordachi Doina
    Participant

    Am cumparat de la dvs. produsul AUR COLOIDAL VITAL, concentratie 10 ppm,
    lot 03B/2012, exp 03/2012.
    Am masurat cu TDS-metrul si are 0,25 ppm ! Aparatul este verificat.
    Mentionez:- produsul l-am primit prin posta.
    – l-am deschis de o saptamana,
    – il pastrez la intuneric, temperatura constanta (22 C) si nu este expus
    campurilor magnetice sau electromagnetice.
    – astept explicatiile dvs. inainte de a populariza experienta mea pe
    forumuri. Multumesc

    #5826
    AvatarAnonim
    Vizitator

    Va rugam sa faceti mai intai cea mai simpla experienta posibila, si anume sa puneti produsul cu pricina intr-un pahar mic (pentru a nu consuma foarte mult din el), de tipul celor folosite pentru bauturi alcoolice, de 50ml.
    Veti observa imediat ca produsul nu este incolor, ci el are o culoare roz-violacee. In plus, daca veti urmari articolele de pe site-ul nostru, intr-unul dinte ele (<>) veti afla de ce concentratia mineralelor pur coloidale nu se masoara cu TDS-metrul.

    In primele loturi produse, de acum cativa ani, flacoanele erau chiar incolore, iar acest fapt permitea oricarui client sa vada ca nu este vorba de apa chioara acolo, fapt foarte important, chiar daca dupa aceea respectiva persoana urma sa intrebe „dar de ce este roz”, deoarece (eventual) va fi citit pe cate undeva ca „metalele coloidale sunt transparente precum cristalul”. Acest aspect al culorii este si el lamurit in articolul <>, de pe site-ul nostru.

    Oricum, pe scurt: cu TDS metrul se masoara solutiile de saruri, care sunt deci complet dizolvate in apa (Total Dissolved Solids), si nu suspensiile pur coloidale (de particule metalice) in apa distilata, acestea din urma neconducand curentul electric (daca apa a fost distilata bine, asa cum puteti chiat constata), cu atat mai putin cu cat particulele sunt mai „mari ca dimensiuni”, de exemplu undeva intre 5 si 40nm. Eventuala conductivitate care se poate masura, isi are cauza intr-o mobilitate nenula a particulelor, insa rezultatul masuratorii este aproape totdeauna eronat.

    Din pacate, internetul este plin de informatii eronate, publicate de catre persoane care nu au nici macar minimul de studii de fizica si chimie, si de aceea va invitem din nou pe site-ul nostru, http://www.coloidale.ro, pentru a va informa din surse competente depsre suspensiile de particule metalice, numite metale coloidale.
    De altfel, in foarte scurt timp (probabil in vreo luna) vom publica si o carte pe acest subiect, astfel incat utilizatorii sa fie mult mai bine informati. In cele din urma insa, toate articolele din carte vor fi publicate si pe site, iar o parte sunt deja.

    #5855
    AvatarMihaela Vacaru
    Participant

    Buna ziua! Am cumparat un flacon de ArgiMax (50ml) de 1000ppm pentru a-l lua in concediu pentru orice eventualitate, fiind mai comod in valiza decat sticlele de ½ litru. Eu in mod normal am folosit doar concentratia de 15 ppm si sunt obisnuita cu ea. Am evitat sa diluez concentratiile mari deoarece nu prea le am cu matematica si mi-a fost frica ca nu iese ce trebuie. Rugamintea mea este sa-mi spuneti exact cati ml de 1000ppm trebuie sa amestec cu ½ de litru de apa ca sa-mi iasa ½ de litru de argint in concentratie 15 ppm, cu care sunt obisnuita. La magazin mi s-a spus ca ies mai economic cu flaconul de 1000ppm deoarece as scoate cam 3 sticle de ½ litru de 15 ppm. Astept raspunsul cat de repede il puteti da deoarece plec in concediu in cateva zile si nu cred ca am internet pe-acolo. Multumesc mult!

    #5856
    AvatarAnonim
    Vizitator

    Matematic vorbind, o socoteala rapida (sper si corecta 🙂 ) arata ca trebuie 7,5ml ArgiMax la 500ml apa, pentru a rezulta 15ppm.

    Acum, sunt cateva aspecte mai importante de luat in seama, printre care cel mai important este acela legata de timpul in care il utilizati sub forma diluata.

    Astfel, daca utilizati imediat argintul (eu personal beau 1l/zi, in reprize, cand sunt racit), il puteti dilua cu ce apa vreti, desi cea de la chiuveta este bine de evitat (la urgenta merge si aia, dar numai la … extrema urgenta).

    Daca insa vreti sa il pastrati zile, saptamani, etc, trebuie diluat cu apa distilata, iar flaconul spalat inainte cu apa distilata.

    Sper ca v-am raspuns suficient de repede. Concediu placut!

    #5857
    AvatarMihaela Vacaru
    Participant

    Multumesc mult! Exact asa il folosesc si eu, 1 litru in 2-3 zile cand sunt racita. Pentru asta l-am si luat. Stiu ca nu trebuie tinut mult timp in forma diluata, de aceea nu este o problema. Il diluez doar la nevoie si-l consum imediat. Multumesc inca o data pentru promptitudine!

    #5863
    AvatarMihaela Vacaru
    Participant

    Va mai pun o intrebare. Am folosit azi produsul cumparat acum vreo 2 luni, si anume am amestecat dupa cum mi-ati indicat, 7,5 ml de ArgiMax in 500ml de apa pentru a obtine solutia de 15ppm pentru ca ma paste o gripa. Cand cumparam solutia gata preparata de 15ppm avea o nuanta gri in pahar. Solutia preparata de mine din ArgiMax are culoare galbuie. Stiu ca am citit mai demult pe site-ul dvs. despre diferenta dintre culori dar nu mai gasesc acel articol. Imi puteti explica pe scurt ca sa inteleg daca ce beam inainte este la fel cu ce beau acum, daca este la fel de sigur si de ce difera culorile? Multumesc.

    #5864
    AvatarAnonim
    Vizitator

    Marimea si forma particulei da diferenta dintre culori. Ambele sortimente de argint sunt similare ca eficienta in organismul uman, eficienta lor depinzand de multi factori. In acest fel, sunt situatii in care Forte sau Protect sunt mai eficiente, si situatii In care ArgiMax este mai eficient. Si da, sunt la fel de sigure.

    #5887
    AvatarMihaela Vacaru
    Participant

    Stiu ca poate pare o intrebare proasta dar pentru ca nu le am cu matematica si mi-e frica sa nu gresesc proportii, intreb. Folosesc Argint de 1000 ppm pentru a-l dilua. Pentru a rezulta 500 ml de argint in dilutie de 15 ppm mi-ati spus mai sus ca trebuie sa folosesc 7,5 ml de 1000ppm. Dar pentru a-mi rezulta 500 ml cu concentratie 30ppm, logic e sa dublez cantitatea, adica sa foloesc 15 ml de 1000ppm. E corect? Asa mi se pare logic dar ma gandesc ca poate proportiile la dilutii se calculeaza altfel. Nu le am nici cu chimia, nici cu matematica… Nu ma judecati prea aspru :). Multumesc.

    #5888
    AvatarAnonim
    Vizitator

    Pai ati intrebat doar, nu ati dat cu parul…

    Da, este corect.

Vizualizare 9 articole - 1 la 9 (din 9 în total)
  • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.