#5904
AvatarAnonim
Vizitator

1. Despre hepatita B, sa spui ca este cronica, as spune ca este oarecum nepotrivit. Totusi da, o … aveam, ca sa spun asa, de vreun an, doi. In ceea ce priveste vechimea, problema poate fi data de modificarile structurale aduse ficatului, nu de varsta virusului (daca imi permiti o gluma). Asadar, virusul se vindeca la fel, ficatul, nu chiar.

2. Sunt mult mai miulte alte remedii pentru problema asta, dar totusi argintul coloidal este unul foarte bun.

3. Da, asa este, dar este doar o masura de precautie, nu este o necesitate. Poate cineva este alergic la argint, si atunci ar trebui sa utilizeze un inlocuitor, precum cuprul coloidal.Nu, nu se pot da detalii despre cat timp. La o adica, rau nu face nici in cure (sa le zicem) care dureaza ani de zile. Chiar si stupizii care au consumat cantitati gigantice de clorura sau acetat de argint (argint ionic) in cantitati foarte mari, vreme de 1-2 decenii, nu au avut probleme cu ficatul. Au avut altele, dar nu cu ficatul.

4. Administrarea depinde de concentratie ca si cantitate necesara. Pentru un adult, 5mL ArgiMax, 50mL Ultra sau 100mL Forte, zilnic, par a fi cantitati suficiente. Pauze… mai bine nu.

5. Nu sunt, dar totusi o parte din argint este procesat in ficat, si este bine ca sa fie prezent si activ complexul de enzime care fac asta. Argintul poate avea si efecte mai … dure la nivel celular, desi ele par sa apara numai la testele in vitro. Ca atare, nu strica niste antioxidanti si hepatoprotectori, sa fie acolo. Nu strica la nici un tip de tratament in directia asta, de altfel…

6.Da, bineinteles, de aceea recomandam in paralel sa se utilizeze si propolis, chimen negru (daca se poate), ganoderma, armurariu, macese, polen crud, seleniu, magneziu, zinc, precum si alte plante cu efect antiviral si hepatoprotector. Ele, exceptandu-le pe cele toxice sau semitoxice, nu incarca ficatul, il ajuta, daca sunt alese corespunzator.

Si da, suntem cu ochiul pe forum, dar activitatea depinde de nelamuririle si intrebarile clientilor nostri, caci nu este chiar un loc de socializare…