#5820
AvatarAnonim
Vizitator

Ne bucura faptul ca argintul coloidal a avut astfel de efecte la dumneavoastra. Totusi, trebuie sa va spunem ca acesta poate fi unul dintre efectele colaterale ale argintului coloidal, de care nici noi nu aveam habar.
Asadar noi am cauta cauza indepartarii tartrului in alta parte mai intai. Este drept ca argintul coloidal poate indeparta o parte din flora responsabila cu producerea tartrului, insa chiar si noua ni se pare prea mult.
Va sugeram totusi sa repetati experienta fie cu cel incolor fie cu apa de gura Bios (cu cupru si argint coloidal) si, daca veti dori, sa ne tineti la curent.
In ceea ce priveste pastrarea lui, daca nu si-a modificat culoarea, atunci el nu si-a modificat nici calitatea. Exista insa o serie de modificari care pot sa apara, si care nu ii micsoreaza eficienta globala, si de aceea v-am recomandat respectiva ”modificare”.

In ceea ce priveste intrebarea legata de hepatita B, sa stiti ca acea dimensiune era valabila pentru experimentul in cauza, si nu se poate generaliza, deoarece activitatea nanoparticulelor depinde de multi factori si nu doar de dimensiune. Noi am obtinut rezultate foarte bune chiar si cu Forte, la care particulele sunt sub 2nm.
Ca sa va raspundem la intrebare, 50 micromolar este echivalentul a 5ppm in cazul argintului. Concentratia conteaza atunci cand se realizeaza experiente in vitro, insa in vivo este cu totul altceva, aici contand cantitatea totala de argint ingerata.
In ceea ce priveste concentratia de 50ppm, ea se poate obtine foarte dificil fara stabilizatori (dar se poate), si de aceea am si dezvoltat ArgiMax, astfel incat sa fie posibila utilizarea si a unui argint coloidal mult mai concentrat.
Oricum, va sugeram sa observati ca diferenta de la 92% la 80% nu este foarte ridicata, iar in ceea ce priveste mecanismele de actiune in vivo poate sa fie nesemnificativa.

Asadar, indiferent ce concentratie are in flacon argintul coloidal pe care il achizitionati, in cazul HBV va sugeram sa utilizati cel putin 3mg/zi argint pur. Asta inseamna 200ml Protect (15ppm), 100ml Forte(30ppm), 3ml ArgiMax (1000ppm), si la fel se calculeaza si pentru argintul coloidal produs de alte firme.