#5902
AvatarAnonim
Vizitator

Delicata situatia cu epilepsia, mai ales ca nu exista (decat in reclame) produse cu efect garantat pentru epilepsie.

Totusi, mai inainte de a incerca operatia, o procedura de altfel extrem de drastica, si am spune noi periculoasa (daca n cumva si nociva), va sugeram ca mai intai sa testati, macar o luna de zile, una sau doua metode alternative:

1. Aur coloidal, Olimpus, cate 2-3 linguri/zi. A fost testat cu rezultate bune la epilepsie, ce e drept, la animale de casa. Cum rau nu face, un test nu strica, mai ales ca nu este foarte scump. Il gasiti aici: http://www.aquanano.ro/index.php/ro/magazin-pro…coloidal-30ppm-500ml

2. Produsul mentionat de dumneavoastra, si anume CBD. Din anumite motive, avem retineri fata de derivatele din canepa, dar este posibil sa aiba efect. Le gsaiti peste tot prin magazinele online de prin EU, dar in tara noi stim doar de cei de la domnitamaria.ro

Aveti un link cu produsul aici: domnitamaria.ro/ro/home/35-hemp-oilcannabidiol-oil-cbd-oil.html

Nu stim daca si cat este de bun, sau daca este ceea ce scrie pe eticheta, dar furnizorul, intr-o discutie avuta chiar astazi (!), ne spunea ca este chiar ce scrie pe eticheta. Despre dozaje, poate vor putea sa va lamureasca dansii, neavand niste analize clare ale produsului, nu putem sa ne hazardam.

3. O combinatie a celor doua. In plus, mai pot fi utilizate o serie de plante medicinale (menta, busuioc, busuioc sfant – tulsi, armurariu, si multe altele). Se macina, fac macerat la rece (1-2 linguri la litrul de apa), si se administreaza. Atentie, nu ceai, ci macerat la rece! Teoretic se mai poate adauga sunatoare, dar nu serecomanda in paralel cu medicatia alopata cu antipsihotice si alte… droguri (caci sunt droguri!), recomandate de catre … unii medici.

Cu oricare dintre tratamentele de mai sus, va sugeram sa o luati gradat, marind doza de la 1/10 din doza recomandata si crescand in 1-2 saptamani pana la doza recomandata. Nici unul dintre ele nu interactioneaza cu medicatia pe care o ia acum (si pe care o consideram devastatoare).