#5813
AvatarAnonim
Vizitator

In ceea ce priveste problema sotului, va recomandam ArgiMax. Este produsul cel mai nou, nu este inca notificat pentru uz intern (va mai dura cam un cincinal cu legislatia actuala), dar formula este pentru uz intern. Totodata este si cel mai ieftin, atunci cand este diluat la concentratia lui Forte sau Protect. Da, doza ar trebui sa fie cam 50-100ml pe zi, la 20ppm (adica ArgiMax diluat 1:50, 1-2ml argimax la 50-100ml apa plata adica). Va rugam sa tineti legatura cu noi pentru un protocol de tratament mai amanuntit.

Si da, parerile sunt impartite pentru ca nu exista realmente studii de caz facute public pe Hepatita C. Ceea ce gasiti pe internet sunt niste aiureli in general (ca si cele de pe unele posturi TV). Din pacate, este posibil ca oricare dintre parti sa aiba dreptate. Sincer, daca nu as sti sigur ca este antiviral, nu as crede o iota din ce as citi pe aproape site-urile de pe internet (cu exceptia a foarte putine din US – practic vreo doua, si al nostru pe partea astalalta de ocean).

Noi urmarim cateva cazuri, care sunt in tratament, la B insa. Va mai dura. Pana atunci putem sa va punem la dispozitie un protocol pentru ArgiMax (ceea ce v-am dat este pur orientativ). Ar trebui in paralel sa folositi si hepatoprotectoare: macese, armurariu, anghinare, si altele, care se folosesc sub forma de pulberi, macinate (nu ceai), mestecate cate 5-10 minute si apoi inghitite, sau macerate la rece.

Desigur, in paralel, odata la 3 luni, analize, pentru a putea readapta protocolul de tratament.

La pisica e delicat ca se linge intruna, deci crema nu este o optiune. Putem sa va preparam special un produs pentru pisica, cu Cu si Ag ceva mai concentrate, cam la 100-200ppm (e ieftin acesta, este un preparat de uz tehnologic, dar nu va speriati ca nu va moare pisica), pe care sa il pulverizati periodic sau sa i-l turnati de-a dreptul. Desigur, puteti folosi si ArgiMax. Oricum, daca e o problema rebela, e pe incercate. Am folosit un gel cu aceasta concentratie la catzei, dar aceea se ling mult mai putin decat o pisica. Daca o tundeti si o legati sa nu se linga (glumesc), va dam si gel. O sa avem si alte produse pe directia asta in curand, dar deocamdata acestea sunt sugestiile noastre.