#5852
AvatarAnonim
Vizitator

Nu, nu este neaparat o cantitate prea mare, daca ne referim la tratarea unei afectiuni, si nu la o doza de intretinere.
Se dilueaza in… cata apa vreti, sa mearga bine pe gat, dar numai la momentul utilizarii. Puteti imparti in trei doze de 1ml/zi. Oricum, cantitatea este orientativa.

Da, intr-adevar, in zona calcaiului este o problema, desi ArgiFin nu este o crema obisnuita.

In ceea ce priveste compresele, se fac direct cu ArgiMax, nediluat, intr-un astfel de caz. Este posibil sa apara o coloratie temporara a zonei tamponate, dar ea trece uzual foarte repede, asa cum am putut constata noi. O alta solutie, este sa il diluati 1:10… 1:20, si sa tineti calcaiul intr-un vas in care sa incapa o cantitate suficienta pe langa calcaiul dumneavoastra. Puteti tine astfel piciorul cat timp vreti/puteti astfel imerat, timp de un numar de zile. Greu de spus cat ar trebui sa dureze un astfel de tratament.

O alta varianta este achizitionarea unui aparat de ionoforeza, de genul MiniNova, sau BioNova-X, si utilizata o solutie de sulfat de Cu sau de azotat de Ag, cu electrozi corespunzatori (cupru sau argint). Metoda e mai dificila, e sigura, dar produce o coloratie a zonei careia i se aplica, si care nu stim cat dureaza. E o metoda clasica, insa nu am folosit-o niciodata. Cam e pentru situatii disperate.

O alta varianta este utilizarea unui aparat de iontoforeza precum cel descris mai sus, cu un electrod de argint, si un gel de contact precum ArgiPur. Se aplica gelul si se maseaza cu un electrod corespunzator zona respectiva, cat e nevoie (timp de mai multe zile).

Iarasi, nu stim in cat timp isi fac efectul tratamentele.

Stim ca tocmai v-am facut alegerea mai dificila, insa, din pacate, neexistand pacienti standard nu exista nici tratamente standard, si va trebui sa testati mai multe (sau nu…).